Databros on meille kokonaisvaltainen kumppani. Voimme olla yhteydessä heihin kaikesta tietotekniikkaan liittyvästä asiasta ja tiedämme, että he auttavat meitä löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun.

UH-KONEISTUS – Kokonaisvaltaista kumppanuutta

Databros ja UH-Koneistus ovat tehneet yhteistyötä pitkään, jonka myötä koko IT-puoli on ulkoistettu Databrosille. Yhteistyö kattaa käytännössä kaikki IT-palvelut, kuten palvelimet, palomuurit, tietoturvan ja IT-laitteet. UH-Koneistuksella on käytössä Databrosin virtuaalipalvelin, jossa pyörii tehokkaasti myös kaikkien toimipisteiden yhteinen tuotannonohjaus.

Aiemmin koko UH-Koneistuksen verkko oli yhden operaattorin toimittama, jolloin suorituskyky sekä kustannustehokkuus eivät olleet parhaita mahdollisia. ICT-ympäristön kehityksen myötä Databros rakensi UH-Koneistukselle ratkaisuksi operaattoririippumattoman yritysverkon, jonka myötä kaikissa toimipisteissä on käytössä paikallisesti kustannustehokkain nettiliittymä.

UH-Koneistuksella on oltu erityisen tyytyväisiä Databrosin toiminnan asiakaslähtöisyyteen ja nopeaan reagointiin. ”Toimin UH-Koneistuksella avainasiakaspäällikkönä, joten teen paljon työtä myyntityön parissa. Tietokoneella pääsääntöisesti tapahtuvan tarjouslaskennan ja muun tiedonkäsittelyn pitää sujua ilman ongelmia, jotta asiakkaamme voivat saada parasta mahdollista palvelua. Jos häiriöitä kuitenkin tulee IT-laitteiden tai vaikka verkon toiminnassa, Databros ottaa tilanteen haltuun todella nopealla reagoinnilla, jolloin oma työni voi jatkua mahdollisimman nopeasti. Nopeus on valttia.” kertoo UH-Koneistuksen avainasiakaspäällikkö Mika Tekoniemi.

”Yrityksemme toimii alihankintateollisuudessa, jossa luodaan ja käsitellään päivittäin valtava määrä erilaisia dokumentteja. Näiden dokumenttien täytyy löytyä mahdollisimman helposti ja nopeasti järjestelmistä, jonka lisäksi ne täytyy tallentaa huolellisesti tulevaisuuden tarpeita varten. Yhteistyön laajentumisen myötä selkeä muutos parempaan tapahtui siinä, kun esimerkiksi valmistuspiirustusten hakeminen onnistuu Databrosin palvelimelta nyt huomattavasti nopeammin. Lisäksi voimme olla varmoja siitä, että dokumentit ovat hyvässä turvassa.”  Kommentoi UH-Koneistuksen osto- ja laatupäällikkö Jani Kinnari.

Databrosin ja UH-Koneistuksen välille on kasvanut yhteistyön myötä luottamus siitä, että asia kuin asia ratkaistaan asiakasta kuunnellen: ”Databros on meille kokonaisvaltainen kumppani. Voimme olla yhteydessä heihin kaikesta tietotekniikkaan liittyvästä asiasta ja tiedämme, että he auttavat meitä löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun.” totesivat Tekoniemi ja Kinnari.

Tehosta sinäkin yrityksesi IT-hallintaa! Kysy rohkeasti lisää:

Kai Koskinen
Key Account Manager
050 412 87 87

Kaikki asiakastarinat

UH-Koneistus Oy on monipuolinen metallialan alihankintayritys, joka on toiminut alalla jo 40 vuotta. Laajaan osaamisalueen sisältöön kuuluu perinteiset valmistusmenetelmät kuten; koneistus, hitsaus, särmäys, vesi- ja polttoleikkaus, joiden lisäksi he tekevät erilaisia kokoonpanoja sekä teollisuuden asennuspalveluita. UH-Koneistus Oy:lle on myönnetty BUREAU VERITAS -sertifiointiyhtiön toimesta ISO 9001 ja ISO 14001, OHSAS 18001, sekä 3834-2 hitsauksen laadunvarmistuksen sertifikaatit, joten UH:n valmistamat tuotteet täyttävät varmasti tiukimmatkin laatuvaatimukset.

Ota yhteyttä

Mika Haikola


050 591 6011