Vi gör IT enkelt

Vi på Databros arbetar hårt för att vår tillväxt ska peka uppåt. Vårt mål är att vara branschens bästa IT-samarbetspartner för våra kunder. Välkommen att bekanta dig med våra tjänster!

Vi erbjuder dig pålitliga och kundorienterade IT-tjänster och utrustning samt kompetens som stöder din affärsverksamhet effektivt från år till år. Med över 20 års erfarenhet kan vi skapa en helhet som lämpar sig för ditt företags behov och som stöder din affärsverksamhet på bästa möjliga sätt.

När du handlar med oss, handlar du med proffs.

Grundläggande IT

Vår grundläggande IT-tjänst inkluderar allting som behövs för grundläggande IT-användning i företaget. Hos oss får du avancerade enheter, yrkeskunnigt enhetsunderhåll, snabbt stöd vid problem och flexibla finansieringslösningar för dina behov. Läs mer om våra tjänster:

> Datorer och program
> Utskrift och skanning
> E-posttjänster
> IT-support
> Virusskydd och säkerhetskopiering
> Enhetsunderhåll
> Domänadministration
> Finansiering och leasing

Tungviktare

Den ständiga utvecklingen och ökade komplexiteten i IT-miljöer kräver bred kompetens och expertis. Vi erbjuder skräddarsydda paket som inkluderar planering, genomförande och övervakning, oavsett om det handlar om dokumenthantering, skydd av datanätet eller disksystem. Läs mer om våra tjänster:

> IT-outsourcing
> Serversal och hyrda servrar
> Dokumenthantering
> Brandvägg och dataskydd
> Planering och kartläggning
> Servrar och disksystem