Perustieto-
tekniikka

Kun tietotekniikkasi perusta on kunnossa, on liiketoimintasikin varmemmalla pohjalla. Tarjoamamme perustietotekniikkapalvelumme pitää sisällään kaiken, mitä yrityksen perus IT-käyttö tarvitsee laitteista O365 -paketteihin.

Kun siis yrityksesi tarvitsee toimivat ja tehtävään sopivat IT-työkalut ja ohjelmistot, käänny Databrosin puoleen. Jo yli 20 vuoden kokemuksella pystymme rakentamaan yrityksesi tarpeisiin sopivan ja liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla tukevan kokonaisuuden.

Myynti

Ota yhteyttä ja kysy lisää
perustietotekniikka­palveluistamme.

Petri Koskinen

Key Account Manager 040 5797202

Tarjoamamme laitteet, ohjelmistot ja tarvikkeet ovat markkinoiden huippua. Hoidamme puolestasi koko prosessin laitteiden valmistelusta ja toimittamisesta käyttöösi aina laitteen kierrättämiseen ja tietoturvalliseen tuhoamiseen. Me emme myöskään jätä sinua oman onnesi nojaan laitteiden toimittamisen jälkeen, vaan tarjoamme ammattitaitoiset laitehuollot ja nopean tuen ongelmatilanteisiin. Toteutamme laitehuollot yhteistyössä alan suurimpien toimijoiden kanssa. Laitteiden lisäksi meiltä löytyy kattava valikoima IT-tarvikkeita ja toimimme usein asiakkaiden IT-tarvikkeiden logistisena kumppanina.

Sinun ei tarvitse investoida kaikkiin laitteisiin, ohjelmistoihin ja tarvikkeisiin kerralla, vaan tarjoamme lisäksi joustavat rahoitusratkaisut. Rahoitusratkaisumme voivat sisältää joko pelkän laitehankinnan tai esimerkiksi rahoitusmallin varustettuna ohjelmistoilla ja teknisellä tuella. Näiden ratkaisujen avulla pystyt budjetoimaan IT-kulujasi helpommin, sekä saat hallittavuutta rahoitukseen, käyttöön, ylläpitoon ja vakuutuksiin.

Tutustu palveluihimme:

Ota yhteyttä

      Tilaa uutiskirjeemme