Domainin hallinta ja SSL-sertifikaatit

Oletko aloittamassa yritystoimintaasi tai onko sinulla muuten tarvetta domainin hallinnalle tai SSL-sertifikaatille?

Uutta yritystä perustaessa yksi ensimmäisistä vaiheista on yritykselle sopivan domainin varaaminen. Domain eli verkkotunnus on kivijalka, jolle saadaan rakennettua mm. sähköpostipalvelut, verkkosivut ja verkkokaupat. SSL-sertifikaatti puolestaan suojaa yhteyden verkkosivun ja sen käyttäjän välillä. Se on todistus asiakkaillesi siitä, että verkkosivustoasi on turvallista käyttää. Tämä on erityisen tärkeää verkkokauppojen osalta, johon kuuluu olennaisena osana henkilö- tai luottokorttitietojen lähettäminen.

 

Ota yhteyttä

Kun tarvitset yrityksellesi yritys.fi domainin, tarvitset sen hankkimiseen kumppanin. Kauttamme saat .FI ja .COM -päätteiset domainit. Ota yhteyttä:

Mika Haikola

Aluejohtaja 050 591 6011

Kai Koskinen

Key Account Manager 050 412 8787

Kimmo Kivimäki

Järjestelmämyynti 020 764 1211

Petri Koskinen

Key Account Manager 020 764 1202

Markku Hanhimäki

Järjestelmäasiantuntija

Toimiva, paikallinen ja luotettava kumppani on avainasemassa myös domainhallinnassa ja SSL-sertifioinnissa. Luotettavan kumppanin kautta saat henkilökohtaista palvelua ja voit varmistua siitä, että domainin muokkaaminen onnistuu tarvittaessa.

Me olemme Viestintäviraston FI-verkkotunnusten välittäjä. Meiltä saat nopeat toimitukset haluamallesi ajanjaksolle. Voimme myös tarvittaessa uusia verkkotunnukset puolestasi. Domainhallintamme kautta saat sekä .FI että .COM -päätteiset verkko-osoitteet.

Tarjoamme aloittavalle yrittäjälle domainhallinnan ja SSL-sertifikaattien lisäksi kokonaisvaltaisia IT-palveluita laitteista 0365- ja M365 -järjestelmiin.

Laita viestiä verkkosivustollamme olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostia myyntiimme ja kerro meille tarpeesi.

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirjeemme