Rahoitus ja leasing

Haluatko pystyä ennakoimaan tulevat IT-kulusi?

Tarjoamme monipuolisia rahoitusratkaisuja, joiden avulla pystyt kohdistamaan vapaan käyttöpääoman oman ydinliiketoiminnan kehittämiseen sen sijaan, että säästelisit suuria summia varmuuden vuoksi suurempiin laite- ja kalustoinvestointeihin.

Ota yhteyttä

Kysy rohkeasti lisää rahoitusratkaisuistamme:

Mika Haikola

Aluejohtaja 050 591 6011

Kai Koskinen

Key Account Manager 050 412 8787

Kimmo Kivimäki

Järjestelmämyynti 045 6797011

Petri Koskinen

Key Account Manager 040 5797202

Antti Hemminki

Key Account Manager 0400 793779

Petri Kimpimäki

Myyntijohtaja 0400 664088

Rahoitusratkaisumme ovat joustavia ja ne pystytään räätälöimään yrityksesi tarpeen mukaan, on kyseessä sitten kertatyyppinen suurempi hankinta ja sen rahoitus, tai useita pienempiä hankintoja, johon voimme tarjota sopivan yrityskohtaisen limiittiratkaisun.

Rahoitusratkaisumme voivat sisältää joko pelkän laitehankinnan tai esimerkiksi rahoitusmallin varustettuna ohjelmistoilla ja teknisellä tuella, jolloin pystyt budjetoimaan IT-kulujasi helpommin, sekä saat hallittavuutta rahoitukseen, käyttöön, ylläpitoon ja vakuutuksiin.

Jos haluat jaksottaa hankintasi kuukausikohtaiseksi tai helpommin ennakoitavaksi ja haluat saada vuosittaisen IT-kulubudjetin, joka sisältää mm. kalustohankinnat ja palvelut, niin kysy rohkeasti meiltä. Olemme mielellämme mukana suunnittelemassa yrityksellenne kuukausi- tai vuosikohtaista IT-kulubudjetointia.

Esittelemme teille mielellämme nykyaikaiset rahoitusmallimme. Ota yhteyttä, niin tulemme paikan päälle.

Ota yhteyttä

      Tilaa uutiskirjeemme