Sähköpostipalvelut

Keskitetyt sähköpostipalvelut ja jaetut kalenterit tekevät työskentelystä joustavaa ja tehostavat paikasta riippumatonta mobiilia työskentelyä. Oman sähköpostipalvelun pystyttäminen on kuitenkin aikaa vievää ja kallista. Sähköpostitilien hallinnointi vaatii myös ammattitaitoa, samoin kuin tilien optimointi käyttötarkoituksien mukaisiksi. Meiltä saat käyttöösi Microsoftin O365 ja M365 käyttöjärjestelmät ja työkalut.

Soita

Ota yhteyttä palvelumyyntiimme.

Mika Haikola

Aluejohtaja 050 591 6011

Kai Koskinen

Key Account Manager 050 412 8787

Kimmo Kivimäki

Järjestelmämyynti 045 6797011

Petri Koskinen

Key Account Manager 040 5797202

Antti Hemminki

Key Account Manager 0400 793779

Petri Kimpimäki

Myyntijohtaja 0400 664088

Laadukkaan ja luotettavan sähköpostipalvelumme avulla pidät sähköpostit ja kalenterit aina ajan tasalla. Palvelu on täysiverinen yrityssähköpostijärjestelmä, jonka käyttöönotto on vaivatonta ja kustannustehokasta. Voit hallita sähköpostejasi miltä tahansa laitteelta, missä tahansa ja milloin vain. Jaettujen kalenterien avulla saat taas nopeasti selvitettyä kollegasi aikataulut, sekä organisoitua yhteiset tapaamiset ja tapahtumat.

Sähköpostit ja yhteystiedot pysyvät palvelimella tallessa, vaikka käyttämäsi laite hajoaisi tai menisi hukkaan. Puhelimen tai tabletin kadotessa voidaan sähköpostit ja kalenterimerkinnät poistaa kyseisestä lukulaitteesta, mikä lisää tietoturvaa. Halutessasi voimme pystyttää käyttöösi täysin eriytetyn Exchange-palvelun, mikäli organisaation rakenne tällaisen vaatii.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää sähköpostipalvelustamme.

Ota yhteyttä

      Tilaa uutiskirjeemme