Tietokoneet ja ohjelmistot

Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme avulla löydämme tarpeisiisi parhaiten sopivat työkalut ja kokonaisuuden, riippumatta siitä, onko laitetarpeenne pieni tai suuri. Teemme vuodessa tuhansia onnistuneita ratkaisuja.

Autamme yritystäsi myös ohjelmistolisenssien hankintamalleissa. Voit valita laajasta valikoimastamme kaikki tarvitsemasi lisenssit mobiililaitteista palvelimiin.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää
palveluistamme.

Mika Haikola

Aluejohtaja 050 591 6011

Kai Koskinen

Key Account Manager 050 412 8787

Kimmo Kivimäki

Järjestelmämyynti 020 764 1211

Petri Koskinen

Key Account Manager 020 764 1202

Markku Hanhimäki

Järjestelmäasiantuntija

Valikoimamme kattaa kaikenlaiset työkalut – liikkuvaan työhön, toimisto- ja suunnittelutietokoneet ja oheislaitteet asiakirjahallintaan.

Tarjoamme sovelluksiin ja lisensseihin asennus- ja konfigurointiapua, käytönaikaista ylläpitoa ja huolehdimme lisenssien jatkotilauksista.

Saat kauttamme kattavasti lähes kaikki Microsoftin lisenssimallit, tarvitsetpa yksittäisen ohjelmistolisenssin laitteeseen, vuosi- tai kuukausisopimuksella O365, OVS tai Open, koulujen EDU lisenssin tai julkisen yhteisön GOVT lisenssin.

Ota yhteyttä myyntiimme, jos etsit itsellesi juuri oikein mitoitettuja työkaluja tai haluat tarjouksen eri lisensseistä ja vaihtoehtoisista hankintamalleista.

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirjeemme