Tietoturva

Tietoturvauhat ovat jatkuvia ja uhkaavat liiketoimintaa käyttökatkoilla. Yritystoiminta digitalisoituu, joten uhkia varten pitää suojautua ja tehdä toimiva palautussuunnitelma.

 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tietoturvasta:

Mika Haikola

Aluejohtaja 050 591 6011

Kai Koskinen

Key Account Manager 050 412 8787

Kimmo Kivimäki

Järjestelmämyynti 045 6797011

Petri Koskinen

Key Account Manager 040 5797202

Antti Hemminki

Key Account Manager 0400 793779

Petri Kimpimäki

Myyntijohtaja 0400 664088

Teemme jatkuvaa kehitystyötä asiakkaiden tietoturvauhkiin suojautumisessa. Pelkästään sähköpostin roskapostisuodatus ei enää riitä. Databros tekee yrityksellesi sopivan suojautumis- ja varautumissuunnitelman, jolloin voit paremmin suojautua ulkopuolisilta haitoilta. Työasemien ja palvelimien suojaus, palomuurien oikeanlaiset asetukset ja myös tiedon varmistaminen erillisille muistivälineille ovat meille tuttuja asioita, joiden ratkaisuissa meillä on ajankohtaista tietoa ja taitoa.

Oma konesalimme ja muut edustamamme ulkopuoliset varmistusratkaisut tarjoavat laajan valikoiman käyttöösi.

Teemme sinulle sopivat toiminta- ja lisensiointimallit, huolehdimme halutessasi päivityksistä, valvomme varmistuksia ja teemme palautuksia ongelmatilanteissa. Olemme tietoturvan ja varmistuksen ammattilaisia.

Kaikkien yritysten tarpeet eivät ole samanlaisia, joten teemme sinulle räätälöidyn ratkaisun. Ota yhteyttä myyntiimme, ja suojaudu paremmin ulkopuolisilta haitoilta.

Ota yhteyttä

      Tilaa uutiskirjeemme