Raskassarja

IT-ympäristöt ovat jatkuvassa kehityksessä. Kehityksen perässä pysyminen vaatii laaja-alaista osaamista, asiantuntijuutta ja kouluttautumista, johon yrityksen sisällä ei välttämättä ole aikaa tai resurssia.

Yli 20 hengen raskaan sarjan asiantuntijajoukollamme on aina tuorein IT-osaaminen, jonka ansiosta pystymme pitämään huolen siitä, että yrityksesi tietotekniikka toimii aina saumattomasti ja on parhaalla mahdollisella tasolla. Tarjoamme tarpeisiisi räätälöityjä ratkaisuja sisältäen suunnittelun, toteutuksen ja valvonnan, oli kyse sitten dokumentinhallinnasta, tietoverkon suojaamisesta tai levyjärjestelmistä.

Myynti

Kysy lisää, suunnittelemme ja rakennamme ratkaisun

Kimmo Kivimäki

Järjestelmämyynti 045 6797011

Kun yrityksesi tarvitsee varmaa ja paikallista konesalipalvelua, pidä mielessä Databros. Tietoturvallinen ja paikallinen konesalimme täyttää 24/7 korkean käytettävyyden vaatimukset. Mitoitamme palvelinalustat aina yrityksen tarpeiden mukaisesti, jolloin yrityksesi ei maksa turhista tehoista. Se luonnollisesti tietää yritykselle selvää säästöä. Jos yrityksesi tarpeissa on oman konesalin rakentaminen, saat siihenkin asiantuntijoidemme apua. Raskaan sarjan asiantuntijoillamme on kokemusta Suomen suurimpien konesalien suunnittelusta ja rakentamisesta. Olemme siis mielellämme mukana konesalien suunnittelussa, valvomisessa, projektoinnissa ja toteutuksissa.

Voit ulkoistaa koko IT-ympäristösi raskaan sarjan asiantuntijoidemme hallintaan tai voimme toimia oman IT-hallintasi apuna vaativimmissa tilanteissa. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös projektiluontoisesta erityisosaamista esimerkiksi vanhojen sähköpostijärjestelmien päivittämisessä uusiin.

Ota yhteyttä

      Tilaa uutiskirjeemme