IT-ulkoistus

IT-ympäristöt ovat muuttuneet monimutkaisemmiksi ja vaikeammin hallittaviksi kokonaisuuksiksi. Ympäristöjen ylläpitäminen vaatii laaja-alaista osaamista ja asiantuntijuutta. 

Ota yhteyttä

Kun haluat palveluja IT-ulkoistukseen, ota yhteys
Seinäjoki Petri Koskinen p. 0207641202
Vaasa Kai Koskinen p. 0207641254

Mika Haikola

Aluejohtaja 050 591 6011

Kai Koskinen

Key Account Manager 050 412 8787

Kimmo Kivimäki

Järjestelmämyynti 020 764 1211

Petri Koskinen

Key Account Manager 020 764 1202

Markku Hanhimäki

Järjestelmäasiantuntija

21 hengen ammattilaisjoukkomme pystyy tarjoamaan sinulle ratkaisut verkon aktiivilaitteista, päätelaitteista, ohjelmistoista, palvelimista ja levyjärjestelmistä. Meillä on tekijät ylläpitoon ja tekniseen tukeen, tietoteknisen ympäristön sekä suunnitteluun, toteutukseen ja valvontaan. Järjestelmäasiantuntijamme toteuttavat järjestelmävaihdokset yrityksen omiin järjestelmiin, pilviympäristöön tai hybridimalliseksi. Voimme toimia asiakkaan oman IT-tuen apuna tai ottaa kokonaisvastuun hallinnasta.

Palvelussa kaikki asiakkaan työasemat ja palvelimet liitetään automaattisen valvonnan piiriin, jota valvomme puolestasi. Saat palvelussa sähköisen laite- ja ohjelmistorekisterin sekä dokumentaation IT-ympäristöstäsi. IT-ulkoistus voi olla minimissään lähituen antamista asiakkaan sitä pyytäessä tai pitää sisällään koko IT-ympäristön ulkoistamisen hallintoa ja ylläpitoa myöden. Ulkoistusratkaisullamme varmistat IT-ympäristösi turvallisuuden ja ajan tasalla pysymisen.

Ota yhteyttä palvelumyyntiimme, niin teemme sinulle sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirjeemme