Kumppaniverkosto

Erilaiset ohjelmistoinvestoinnit voivat olla suuria päätöksiä yritykselle, jolloin oikean ratkaisun tekemiseen on hyvä kysyä mielipiteitä ja kokemuksia.

Meiltä löytyy laaja kumppaniverkosto, jonka ansiosta pystymme löytämään teille sopivimman ratkaisun myös omien palveluidemme ulkopuolelta. Esimerkiksi, jos olet hankkimassa dokumentin hallintaa, GDPR-ratkaisua, taloushallinnon palveluja, tuotannonohjauspalvelua tai muita ohjelmistoratkaisuja, me pystymme auttamaan. Olemme yli 20 vuoden kokemuksella nähneet paljon onnistuneita ratkaisuja ja tiedämme kenen puoleen kannattaa kääntyä.

Ota yhteyttä

ja kysy lisää!

Mika Haikola

Aluejohtaja 050 591 6011

Kai Koskinen

Key Account Manager 050 412 8787

Kimmo Kivimäki

Järjestelmämyynti 045 6797011

Petri Koskinen

Key Account Manager 040 5797202

Antti Hemminki

Key Account Manager 0400 793779

Petri Kimpimäki

Myyntijohtaja 0400 664088

Kuulumme myös Data Group Finland -ketjuun ja IT-fix -huoltoketjuun. Data Group Finland -ketjulla on tarjota valtakunnallisesti yli kolmesataa sertifioitua asiantuntijaa. Data Group -ketju koostuu reilusta 30 jäsenliikkeestä, joilla on yli 50 toimipistettä ympäri Suomen. Yhtiöiden kokonaisliikevaihto on n. 70 miljoonaa euroa. Ketjun yksi tärkeimmistä tavoitteista on kehittää jatkuvasti palveluja suomalaisille yrityksille. IT-fix -huoltoketju on sertifioitu huoltokumppani, joka keskittyy paikallisten huoltojen tarjoamiseen ja alihankintahuoltoon.

Teemme yhteistyötä maailman suurimpien ohjelmistovalmistajien sekä toimialaratkaisuissa paikallisten toimijoiden kanssa.

Jos tarvitset palveluja dokumentin hallintaan, GDPR:ään, taloushallintoon tai tuotannonohjaukseen, kysy rohkeasti lisää!

Ota yhteyttä palvelumyyntiimme, niin teemme sinulle sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä

      Tilaa uutiskirjeemme