Palvelinsali ja vuokrapalvelimet

Nettisivut, intranet ja tiedostohallinta varmuuskopiointeineen vaativat käyttötarkoituksen mukaan oikein mitoitetun ja toimivan palvelinympäristön. Tällainen ympäristö voi kuitenkin olla kertakustannuksena kallis ratkaisumalli. Kustannuksia lisäävät myös erikseen tarvittavat verkkolaitteet ja –yhteydet, sekä niiden huolto- ja ylläpitotoimet. Nämä taas lisäävät tietohallintokustannuksia. Palvelinympäristön pitäisi kuitenkin olla luotettava ja täydessä toimintakunnossa 24/7.

Ota yhteyttä

Palvelinsalipalveluista ota yhteys:
Seinäjoki Petri Koskinen p. 0207641202
Vaasa Kai Koskinen p. 0207641254

Mika Haikola

Aluejohtaja 050 591 6011

Kai Koskinen

Key Account Manager 050 412 8787

Kimmo Kivimäki

Järjestelmämyynti 045 6797011

Petri Koskinen

Key Account Manager 040 5797202

Antti Hemminki

Key Account Manager 0400 793779

Petri Kimpimäki

Myyntijohtaja 0400 664088

Käyttötarpeisiin oikein mitoitettu palvelinalusta säästää yritykseltäsi myös selvää rahaa, kun turhista tehoista ei tarvitse maksaa ylimääräistä. Maksat vain siitä, mitä tarvitset ja käytät. Mikäli kuitenkin tarvitset palvelimellesi lisää tehoja, on vuokratun palvelimen laajennus helppoa. Käytännössä pelkkä ilmoitus laajennustarpeesta meille riittää tähän.

Databrosin palvelinsalista löydät tarvitsemasi palvelinpalvelut yhden katon alta. Huolehdimme palvelinympäristön:

  • asennuksesta
  • käyttöönotosta
  • käyttöliittymän/-järjestelmän käyttökoulutuksesta

Vuokrattu palvelin on myös fyysisesti poissa jaloista tai siivouskomerosta. Palvelimemme sijaitsevat omissa tiloissamme Etelä-Pohjanmaalla, lukitussa, turvallisessa ja hyvin ilmastoidussa palvelinsalissa, minne ulkopuolisilla tahoilla ei ole pääsyä. Asiantuntevat järjestelmäasiantuntijat pitävät huolen, että palvelimet ovat käyttöliittymä- ja tietoturvapäivitysten suhteen aina ajan tasalla. Laitepuoli on aina iskussa ja teknologiakehityksen kärkeä. Aktiivisen monitoroinnin ja kahdennuksen ansiosta mahdollisiin ongelmatilanteisiin pystytään reagoimaan ripeästi.

Ota yhteyttä

      Tilaa uutiskirjeemme