Databros – Ett IT-proffs i Österbotten sedan 2006

Med vår hjälp är din informationsteknik alltid aktuell och säker. Med många års erfarenhet och expertis är vi ditt företags mest pålitliga IT-partner.

Ett IT-proffs i Österbotten sedan 2006

Vi stöder och underhåller företagsinformationssystem och ser till att ditt företags IT-infrastruktur är säker och stöttar ditt företag. Förutom IT-underhåll erbjuder vi datacenterstjänster från vårt eget lokala center, samt programvara och hårdvara för dina affärsbehov. Med hjälp av skräddarsydda lösningar och våra experter får du bästa möjliga användarupplevelse med din informationsteknik.

Våra tjänster

IT-underhåll och support

Vi tar ansvar för ditt företags informationsteknik, dess underhåll, support och säkerhet. Vi ser till att de valda lösningarna är de bästa möjliga för ditt företag.

Microsoft 365-lösningar

Du får alla nödvändiga program och licenser enligt dina anställdas behov. Vi ser till att integrationer mellan ditt företags system och Microsoft-produkter flyter sömlöst, vilket gör det enkelt att överföra data från ett system till ett annat. Detta sparar också din tid.

IT-produkter som en tjänst

Vi förser ditt företag med nödvändiga datorer, bildskärmar och andra hårdvarutillbehör förinstallerade och klara för användning. Det löpande kontraktet omfattar också support och utbyte av utrustning och inköp av ny.

Säkerhets­tjänster

Omfattande informationssäkerhet är livsnerven i varje företags verksamhet. Vi ser till att ditt företags säkerhet hanteras på ett omfattande sätt och att det inte finns några säkerhetsrisker. Detta är vår kärnkompetens!