Oppaat

Tutustu maksuttomiin oppaisiimme

Etsitkö lisätietoa IT-asioissa? Olemme tehneet maksuttomia oppaita auttaaksemme sinua yrityksesi IT-asioiden kanssa. Ota parhaat vinkit talteen ja vie käytäntöön!

Ota yhteyttä meihin, jos jokin askarruttaa mieltäsi.

Moderni konesali tukee liiketoimintaa

Yritysasiakas, lataa tästä tietoturvaopas

Databros tietoturvaopas

Työnteon uusi normaali tuli jäädäkseen keväällä 2020, kun moni tietotyöläinen siirtyi etätoimistoihin mukanaan yrityksen laitteet, järjestelmät, dokumentit ja etäyhteydet. Päätelaitteiden ja käytettävien verkkojen siirryttyä toimistosta etätyöpisteelle, myös tietoturvariskit kasvoivat huomattavasti. Viimeisten vuosien aikana suurin osa yrityksistä ja henkilöistä on joutunut jonkinlaisen tietomurron tai sen yrityksen kohteeksi, mikä näyttää olevan nykyajan huolestuttava trendi myös tulevaisuudessa.

Tietoturvassa ei ole kyse ainoastaan laitteiden ja sovellusten tietoturvasta, vaan myös niiden käyttäjien kyvystä tunnistaa uhat ja tarvittaessa reagoida niihin oikein. Tästä syystä olemme koonneet tämän tietoturvaoppaan, jotta yrityksesi ja henkilöstösi toimivat mahdollisimman tietoturvallisesti nyt ja tulevaisuudessa. Tämän oppaan luettuasi osaat tietoturvan perusasiat sekä pystyt reagoimaan tietoturvakalasteluihin ja -huijauksiin sekä päivität tietoturvaosaamisesi nykypäivän tasolle.

Lataa tietoturvaopas jättämällä yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle.