Suunnittelu ja kartoitus

Databros on luotettava kumppani, joka kartoittaa, mitoittaa ja suunnittelee yrityksellesi sopivan ratkaisun, hallitusti ja ammattitaidolla. Saat avun tietojärjestelmien muutostöihin, aina pienistä arkipäiväisistä muutoksista isompiin projekteihin.

Järjestelmäpäivitykset ja IT-ympäristön muutokset helposti

Kun tietojärjestelmäsi kaipaavat päivitystä tai yrityksellänne on edessä muita muutoksia, jotka vaikuttavat enemmän tai vähemmän yrityksesi IT-ympäristöön, Databros auttaa. Olemme luotettava kumppani, joka kartoittaa, mitoittaa ja suunnittelee yrityksellesi sopivan ratkaisun, hallitusti ja ammattitaidolla.

Saat meiltä apua tietojärjestelmien muutostöihin, aina pienistä arkipäiväisistä muutoksista isompiin, esimerkiksi toimipisteen muuton tai perustamisen yhteydessä tehtäviin muutoksiin. Tehokas ja toimiva IT-infra vaatii ammattitaitoista suunnittelua jotta se tuo tehoa yrityksesi toimintaan.

Miksi valita Databros kumppaniksi?

Kartoituksella kokonaiskäsitys IT-ympäristöstä
Kartoituspalvelumme avulla saat käsityksen yrityksesi laitteiden, ohjelmistojen ja järjestelmien nykytilasta. Mitoitamme ratkaisun, joka vastaa parhaiten yrityksesi tarpeita.

Migraatioprojektit helposti ulkoistettuna, avaimet käteen
Meiltä löytyy asiantuntemus myös vaativiin migraatioprojekteihin. Projektit viedään läpi yhdessä teidän ammattilaisten kanssa, jolloin yksikään yksityiskohta ei jää huomaamatta ja projektin jälkeen It-ympäristönne on entistä tehokkaampi.

Koulutukset takaavat tehokkaan työnteon
Koulutamme henkilökuntasi saamaan täyden hyödyn irti käyttämistään laitteista, ohjelmistoista ja järjestelmistä.

Ota yhteyttä

Seinäjoki

020 764 1202

Seinäjoki

0400 793 779

Seinäjoki

045 679 7011

Mika Haikola

Vaasa

050 591 6011

Vaasa

050 537 4349