Tulostusratkaisut

Tulostimen ja monitoimilaitteen oikealla valinnalla säästät selvää rahaa ja tuot työryhmällesi toimivan ja oikein mitoitetun ympäristön, joka integroituu koko dokumentinhallintaprosessiisi.

Turvallisempaa ja helppokäyttöisempää tulostusinfrastruktuuria

Tulostusympäristö ja monitoimilaitteet ovat osa IT-ympäristöä ja siksi myös haavoittuvaisia tietomurroille sekä kyberhyökkäyksille. Hyödynnämme pitkää kokemustamme tietotekniikka- sekä tulostusympäristöistä, kun ratkaisemme yrityksesi tulostus-, kopiointi- ja skannausympäristön haasteet. Etävalvontamme huolehtii puolestasi tulostinlaitteeseen perinteisesti liittyvät ylimääräiset työvaiheet. Häiriötilanteiden hallinta, mittarilukemien ilmoitukset ja kulutustarvikkeiden (esim. värit) tilaamiseen liittyvät rutiinit poistuvat – me teemme kaiken puolestasi!”

Databros Cloud Print

Pilvipohjainen hallintaratkaisu, joka soveltuu kaikenkokoisille organisaatioille. Sen avulla yrityksesi voi hyödyntää pilven tuomaa ketteryyttä, koko tulostusympäristön hallinta hoituu yhden käyttöliittymän kautta.

Hyödyt

  • Ei tarvetta erillisille tulostuspalvelimille
  • Alentaa tulostusinfrastruktuuriin liittyviä kustannuksia
  • Helppokäyttöisyyden ansiosta parempaa käyttäjäkokemusta
  • Vähentää IT-henkilöstön työkuormaa
  • Parempaa tietoturvaa.

Databros Turvaskannaus monitoimilaitteella
Paranna skannauksen tietoturvaa ja lähetä dokumentti monitoimilaitteelta vastaanottajalle aina salattuna. Lähetykseen ei tarvita erillistä sähköpostilisenssiä.

Miksi valita Databros tulostusratkaisuiden toimittajaksi?

Yli 20 vuoden kokemus
Databrosilla on yli 20 vuoden kokemus yritysten tulostusratkaisuista. Kauttamme saat takuuvarmasti toimivat laitteet juuri sinun tarpeisiin.

Korkea tietoturva
Tulostus- ja skannauspalveluidemme avulla varmistut siitä, etteivät yrityksesi dokumentit päädy vääriin käsiin. Monitoimilaitteella toimitat skannatut tiedostot aina salattuina.

Etävalvonnalla sujuvuutta
Etävalvonnan avulla laitteesi ja tulostinen ohjelmistot ovat aina pävitetty ja tietoturvalliset. Mikäli laite menee epäkuntoon, ensiavun saat etäyhteyden kautta. Mikäli laite rikkoutuu, hoidamme teille uudet toimivat laitteet nopeasti.

Ota yhteyttä

Seinäjoki

0400 664 088

Seinäjoki

020 764 1202

Seinäjoki

0400 793 779

Seinäjoki

045 679 7011

Mika Haikola

Vaasa

050 591 6011