Yritys

Databros on pohjalainen yksityinen IT-alan toimija, joka on perustettu vuonna 2006 Seinäjoella. Tuemme ja ylläpidämme yritysten tietojärjestelmiä, teemme käyttöönottoja ja tietojärjestelmien vaihtotöitä. Tarjoamme laajan valikoiman ohjelmistoja, tietokoneita ja tulostusjärjestelmiä, verkkolaitteita ja palomuuripalveluja sekä tuotamme konesalipalveluja omasta paikallisesta salistamme.

Kun asioit kanssamme, asioit ammattilaisten kanssa.

Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella ja Vaasassa. Palveluksessamme on 33 IT-alan ammattilaista. Kuulumme valtakunnalliseen Tietokeskus Finland Oy:öön ja IT-Fix -huoltoketjuun.

Saat kauttamme Lenovo, Dell ja HP yritystietokoneita sekä niihin liittyviä lisätarvikkeita kuten näyttöjä, hiiriä sekä näppäimistöjä. Edustamme Fujitsu, Dell sekä Lenovo konesaliratkaisuja ja Extreme Networks verkkolaitteita. Tulostinratkaisuista toimitamme Konica Minolta, HP ja Epson laitteita.

Tarjoamme asiakkaillemme luotettavia asiakaslähtöisiä IT-palveluita ja laitteita, jotka mahdollistavat heidät palvelemaan omia asiakkaitaan paremmin. Varmistamme, että asiakkaamme IT-palvelut, laitteet ja osaaminen ovat kokonaisuudessaan kunnossa ja tukevat tehokkaasti asiakkaan liiketoimintaa vuodesta toiseen. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaallemme tietotekniikka helpoksi ja antaa heidän keskittyä omaan liiketoimintaansa.

Meiltä löytyy markkinoiden parhaimmat työkalut, laitteet ja lisenssit, sillä olemme huolella valinneet yhteistyökumppanimme, joiden kanssa teemme pitkäjänteistä yhteistyötä. Olemme alansa suurimpien ohjelmistovalmistajien sekä laitevalmistajien korkeilla kumppanuustasoilla.

Päivitämme jatkuvasti teknologiaosaamistamme, sillä kiinnostus teknologiaa ja sen tuomia mahdollisuuksia kohtaan on meille tärkeää. Koulutamme aktiivisesti henkilökuntaamme, jotta pystymme nopeasti kehittyvässä IT-maailmassa kilpailukykyisenä palveluntarjoajana.

Me Databrosilla teemme kovasti työtä, jotta kasvumme pysyisi nousujohteisena. Tavoitteenamme on olla paras IT-alan yhteistyökumppani asiakkaallemme. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!