Palvelulaitteet

Toimitamme yrityksellesi tarvittavat tietokoneet, näytöt ja muut laitetarvikkeet esiasennettuina ja käyttövalmiina. Jatkuvaan sopimukseen kuuluvat myös laitteiden huolto ja vaihto sekä uusien hankinta.

Tietokoneet, näytöt ja tarvikkeet esiasennettuina ja tietoturvallisesti

Yrityksen tietoturvallisen toiminnan yhtenä edellytyksenä ovat yrityskäyttöön soveltuvat laitteet. Huolehdimme kaikesta yrityksesi laitehallinnasta, näytöistä sekä laitetarvikkeista, niiden ylläpidosta ja huollosta. Toimimattoman tuotteen saat helposti vaihdettua uuteen.

Kun hankit työasemat ja oheislaitteet meiltä, ovat ne aina ajantasaiset sekä tietoturvalliset. Lisäksi ne on halutessanne esiasennettu yrityksesi käyttämillä ohjelmilla ja lisensseillä.

Jokaiseen toimitettuun laitteeseen ja sopimukseen kuuluu mukana etätuki, jonka avulla laitteenne voidaan päivittää ja joissain tapauksissa korjata, eikä laitteen käyttäjän tarvitse kuluttaa ylimääräistä aikaa toimimattoman laitteen kanssa.

Miksi valita Databros palvelulaitteiden toimittajaksi?

Toimivat ja ajantasaiset työasemat
Varmistut, että yritykselläsi on aina käytössä toimintaanne sopivat laitteet, ohjelmistot sekä tarvikkeet. Kun tarvitsette uusia tuotteita tai huoltoa, autamme aina välittömästi.

Vaihteleva käyttötarveLaitteiden käyttötarve voi teillä olla jatkuvaa tai kasvavaa, ja ette halua sitoa pääomaa laitehankintoihin. Tämä on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun laitteita halutaan uusia säännöllisesti.

Aina oikeat tuotteet
Yritykselläsi ei välttämättä tarvitse olla markkinoiden kalleinta ja parasta konetta. Tärkeintä on toimivat laitteet ja jatkuva ylläpito. Toimitamme teille sellaiset laitteet ja palvelut, jotka soveltuvat parhaiten teidän tarpeisiinne.

Ota yhteyttä

Seinäjoki

020 764 1202

Seinäjoki

0400 793 779

Seinäjoki

045 679 7011

Mika Haikola

Vaasa

050 591 6011

Vaasa

050 537 4349