IT-ylläpito

Otamme vastuun yrityksesi tietotekniikasta, sen ylläpidosta ja turvallisuudesta. Huolehdimme, että valitut ratkaisut ovat yrityksellesi parhaimmat mahdolliset.

Läpinäkyvää ja ammattitaitoista IT-palvelua pohjanmaalaisille organisaatioille!

IT-ympäristöt ovat muuttuneet monimutkaisimmiksi ja vaikeammin hallittaviksi kokonaisuuksiksi. Ympäristöjen ylläpitäminen vaatii laaja-alaista sekä syvää osaamista ja asiantuntijuutta. Sitä varten on Databros!

Kumppaninasi otamme vastuun yrityksesi tietotekniikasta kokonaisvaltaisesti, on kyse sitten yhdestä ylläpitopalvelusta tai koko tietotekniikkaympäristön hallinnoinnista. Meidän kanssamme toimiessasi, nimeämme yrityksesi käyttöön asiantuntijan, joka huolehtii teistä yhdessä muiden ammattilaistemme kanssa.

Kaikki yrityksesi data on teidän omaisuuttanne, ja käsittelemme sitä läpinäkyvästi, mutta tietoturvallisesti. Kaikista tehtävistä ja töistä annamme tarkan selvityksen.

Miksi valita Databros IT-ylläpitokumppaniksi?

Huoleton IT
Ulkoista IT-huolesi meille. Me huolehdimme, että yrityksesi laitteet ovat tietoturvallisesti aina päivitettyinä sekä luomme ja hallitsemme yrityksesi käyttöoikeuksia. Ehdotamme ja toimitamme yrityksellesi mitoitetut IT-palvelut, laitteet ja ratkaisut, joita voitte huoletta käyttää. Näin saatte myös investoinnista täyden hyödyn.

Toimiva konesali
Toimiva sekä tietoturvallinen konesali ja palvelimet ovat turva liiketoiminnan jatkuvuudelle. Ajantasaiset päivitykset sekä ylläpito minimoivat käyttökatkot. Huolehdimme, että konesalisi ja palvelimesi toimivat oikein ja tietoturvallisesti.

Lisää resursseja
Kun lupaamme hoitaa, me hoidamme. Saat yrityksesi käyttöön sertifioidut asiantuntijamme, joilla on oman osaamisalueensa viimeisin tieto sekä kyky reagoida tarvittaviin muutoksiin yrityksesi parhaaksi. Sinä voit keskittyä täysin omaan työhösi.

Ota yhteyttä

Seinäjoki

020 764 1202

Seinäjoki

0400 793 779

Seinäjoki

045 679 7011

Mika Haikola

Vaasa

050 591 6011

Vaasa

050 537 4349