Microsoft 365 -palvelut

Meiltä saat kaikki tarvittavat ohjelmat ja lisenssit työntekijöiden tarpeiden mukaan. Me varmistamme integraatiot yrityksesi järjestelmien ja Microsoftin tuotteiden välillä, jolloin tiedonsiirto järjestelmästä toiseen tapahtuu helposti aikaa säästäen.

Microsoftin ohjelmat käyttöösi helposti ja nopeasti

Kattavat ja toimivat Microsoftin ohjelmat takaavat joustavan ja tehokkaan työnteon. Saat käyttöösi Microsoftin palvelut, sovellukset ja lisenssit kauttamme. Autamme teitä ottamaan Microsoftin palvelu- ja sovellusvalikoima tuottavasti käyttöön ja vastaamaan yrityksesi työntekijöiden tarpeita, jolloin sovellusten käyttäminen on mahdollisimman tehokasta.

Pidämme teidät ajan tasalla Microsoft-tuotteiden uusista ominaisuuksista ja tarvittaessa ohjaamme uusien tuotteiden käytössä. Varmistamme integraatiot yrityksesi järjestelmien ja Microsoftin tuotteiden välillä, jolloin tiedonsiirto järjestelmästä toiseen tapahtuu helposti aikaa säästäen. Hankkimalla sovellukset kauttamme varmistut siitä, että ne toimivat kaikkialla maailmassa aivan samalla tavalla kuin omassa verkossasi.

Lupaamme, että työpyynnöt eivät huku jonojen perään ja toimitamme uusien työntekijöiden lisenssit tunnin sisällä työpyynnön kuittauksesta.

Miksi valita Databros M365-toimittajaksi?

Toimivat sovellukset ajasta ja paikasta riippumatta
Huolehdimme, että sovelluksesi toimivat niin toimistossa, etäyhteyksien päässä ja liikkeellä ollessasi. Kauttamme saat sovellusten päivitykset, asennukset ja koulutukset.

Järjestelmien integraatiot
Omat järjestelmänne ja ohjelmistot toimivat moitteettomasti toimittamiemme sovellusten kanssa. Huolehdimme myös, että päivitykset eivät riko integraatioita tai katkaise tietoyhteyksiä.

Tehokas käyttö
Microsoft ei ole meille bulkkia, vaan opastamme ja koulutamme henkilöstösi käyttämään Microsoftin sovelluksia mahdollisimman hyvin ja tehokkaasti yhdessä yrityksenne järjestelmien kanssa.

Ota yhteyttä

Seinäjoki

020 764 1202

Seinäjoki

0400 793 779

Seinäjoki

045 679 7011

Mika Haikola

Vaasa

050 591 6011

Vaasa

050 537 4349