Tietoliikennepalvelut

Tietoturvauhat ovat jatkuvia ja uhkaavat liiketoimintaa käyttökatkoilla. Yritystoiminta digitalisoituu, joten uhkia varten pitää suojautua ja tehdä toimiva palautussuunnitelma.

Tietoliikenteen turvaaminen on erityisalaamme

Teemme jatkuvaa kehitystyötä tietoturvauhkiin suojautumisessa, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaimmalla mahdollisella tavalla ja syojata heidän liiketoimintansa muuttuvia ja uusia uhkia kohtaan. Teemme yrityksellesi sopivan suojautumis- ja varautumissuunnitelman, jolloin voit paremmin suojautua ulkopuolisilta haitoilta. Työasemien ja palvelimien suojaus, palomuurien oikeanlaiset asetukset ja myös tiedon varmistaminen erillisille muistivälineille ovat meille tuttuja asioita, joiden ratkaisuissa meillä on ajankohtaista tietoa ja taitoa.

Tietoturva on yrityksen omaisuuden suojaamista

Tietoturva on yrityksen tieto-omaisuuden suojaamisen sekä liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta tärkeässä roolissa. Uusia tietoturvauhkia ilmestyy jatkuvasti, jolloin myös monipuolisempia suojautumismenetelmiä tarvitaan. Palomuuri sekä tietoturvaohjelmisto luovat hyvän perustan yrityksen tietoturvalle. Näiden lisäksi Databrosin ratkaisut kattavat myös laajempaa suojautumista ulkoisilta uhkilta. Ratkaisuihin kuuluvat sähköpostin suodatus, ennalta tuntemattomien uhkien torjunta, mobiililaitteiden hallinta, salattu viestintä sekä tietojen salaus.

Miksi valita Databros tietoliikennekumppaniksi?

Kustannustehokkaat ja varmatoimiset ratkaisut
Tietoliikenneratkaisumme mahdollistavat kustannustehokkaat sekä varmatoimiset ratkaisut yritysten toimipisteiden yhdistämiseen. Sisäverkon ratkaisuihin kuuluvat kytkinverkkoratkaisut sekä langattomat ratkaisut myös vaativiin tarpeisiin. Kokeneet asiantuntijamme ovat käytettävissä suunnitteluun, käyttöönottoon ja ylläpitoon. Oma konesalimme ja muut edustamamme ulkopuoliset varmistusratkaisut tarjoavat laajan valikoiman käyttöösi.

Joustava hinnoittelu, jatkuva turva
Kaikki tietoturva- sekä tietoliikenneratkaisumme ovat saatavilla myös joustavalla kuukausipohjaisella palveluhinnoittelulla. Palvelumallissa asiantuntijamme varmistavat laitteiden sekä ohjelmistojen käyttävän aina uusimpia tekniikoita, jolloin suojaus pysyy parhaalla mahdollisella tasolla.

Ajantasaisin tieto ja osaaminen käytössäsi
Muun muassa GDPR konsultointi kuuluu kiinteänä osana tietoturvaratkaisuihimme. Laajan yhteistyöverkoston kautta tarjoamme asiakaskohtaisesta räätälöityjä tietosuoja-asetus kartoituksia ja määrittelyjä. Teemme sinulle sopivat toiminta- ja lisensiointimallit, huolehdimme halutessasi päivityksistä, valvomme varmistuksia ja teemme palautuksia ongelmatilanteissa. Olemme tietoturvan ja varmistuksen ammattilaisia.

Ota yhteyttä

Seinäjoki

020 764 1202

Seinäjoki

0400 793 779

Seinäjoki

045 679 7011

Mika Haikola

Vaasa

050 591 6011

Vaasa

050 537 4349