Palvelinratkaisut

Nettisivut, intranet ja tiedostonhallinta varmuuskopiointeineen vaativat toimiakseen oikein mitoitetun ja turvallisen palvelinympäristön.

Oikein mitoitettu palvelinalusta on kustannustehokas

Toimimaton palvelinympäristö on todennäköisemmin kertakustannuksena kallis ratkaisu. Kustannuksia kasvattavat myös tarvittavat verkkolaitteet ja -yhteydet sekä niiden huolto- ja ylläpitotoimet. Nämä taas lisäävät tietohallinnon kustannuksia. Jotta palvelinympäristö voi turvata ja tukea liiketoimintaa, tulee sen olla luotettava ja täydessä toimintakunnossa 24/7.

Käyttötarpeisiinne oikein mitoitettu palvelinalusta säästää yritykseltäsi myös selvää rahaa. Maksat vain siitä, mitä yrityksesi tarvitsee ja käyttää. Kun liiketoimintanne laajenee, on vuokratun palvelimen ja tehojen laajennus helppoa. Käytännössä meille riittää pelkkä ilmoitus laajennustarpeesta.

Databrosin palvelinsalista löytyy yrityksesi tarvitsemat palvelinpalvelut.

Huolehdimme palvelinympäristön:

  • asennuksesta
  • käyttöönotosta
  • käyttöliittymän/-järjestelmän käyttökoulutuksesta.

Miksi valita Databros palvelinympäristön toimittajaksi?

Vapauta toimiston tilaa muuhun käyttöön

Vuokrattu palvelin on myös fyysisesti poissa jaloista tai siivouskomerosta. Palvelimemme sijaitsevat omissa tiloissamme Etelä-Pohjanmaalla, lukitussa, turvallisessa ja hyvin ilmastoidussa palvelinsalissa, minne ulkopuolisilla tahoilla ei ole pääsyä.

Palvelimet ovat aina ajantasalla tietoturvallisesti

Asiantuntevat järjestelmäasiantuntijamme pitävät huolen, että palvelinten käyttöliittymä- ja tietoturvapäivitykset ovat aina ajan tasalla.

Laitteiden laadusta ei tingitä, ongelmatilanteisiin reagoidaan välittömästi

Tarjoamamme laitteet ovat aina teknologiakehityksen kärkeä. Aktiivisen monitoroinnin ja kahdennuksen ansiosta reagoimme mahdollisiin ongelmatilanteisiin ripeästi.

Ota yhteyttä

Seinäjoki

020 764 1202

Seinäjoki

0400 793 779

Seinäjoki

045 679 7011

Mika Haikola

Vaasa

050 591 6011

Vaasa

050 537 4349