Ajankohtaista

Databros Services Oy palkittiin Fujitsu Select Partner of the Year 2019 -palkinnolla

Databros Services Oy valittiin Fujitsu Select Partner of the Year 2019 -kumppaniksi Fujitsu Forumissa, Münchenissä. Databrosin ja Fujitsun yhteistyön arvoina ja peruspilareina ovat olleet avoin kommunikaatio, vankka keskinäinen luottamus ja kunnioitus sekä molemminpuolinen tahtotila kehittää yhteistä liiketoimintaa.

”Databros on vuosi toisensa jälkeen menestyksekkäästi toiminut Fujitsun Select -jälleenmyyntikumppanina ja tästä vuodesta on hyvää vauhtia kehittymässä kaikkien aikojen ennätysvuosi. Databrosin ammattitaitoiset tiimit niin Seinäjoella kuin Vaasassakin tekevät erinomaista työtä ja yhteistyö heidän kanssaan on mutkatonta, rentoa ja tavoitteellista. Ansaittu palkinto, hyvät databrosilaiset: Fujitsun Select Partner Award 2019 – onneksi olkoon!” toteaa Databrosia onnitellut Jaana Vesa, Fujitsun Channel Nordic Director.

Forumissa palkintoa vastaanottamassa olivat Databros Services Oy:n toimitusjohtaja Harri Vuolle ja aluejohtaja Mika Haikola: Arvostamme suuresti saatua palkintoa. Avoin keskusteluyhteys Fujitsun kanssa on mahdollistanut asiakkaillemme parhaiden ratkaisuiden toteuttamisen. Erityiskiitos kuuluu asiakkaillemme sekä Databrosin työntekijöille.”

Fujitsu SELECT Partner -kumppaniohjelman tavoitteena on mahdollistaa toimiva yhteistyö Fujitsun ja kumppaneiden välillä, jotta loppuasiakkaat saavat käyttöönsä parhaat IT-ratkaisut liiketoiminnan tueksi.

Raskas IT-lounas tulee jälleen 22.-23.10.

Nyt painitaan raskaiden aiheiden parissa, sillä Databrosin opastamana sukelletaan lisenssimaailmaan. Kaikki asiantuntijat sekä IT-hankintoja pohtivat henkilöt ovat tervetulleita!

Tilaisuuden paikat ja ajankohdat:

Vaasa 22.10.2019, kello 8:30-12:30
Paikka Scandic Waskia

Seinäjoki 23.10.2019, kello 08:30 – 12:30
Paikka Oma SP Stadion

Tilaisuuden agenda:

Aamupala kello 8:30

Puheenvuorot:
Adobe –  Sovellukset sekä lisenssimallit yrityskäyttöön
Sophos –  Raskaansarjan tietoturvaratkaisut kokonaispalveluna
Microsoft – Kaikki irti 365 -investoinnista

Raskas ja rasvainen ATK-lounas

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu viimeistään 10.10.2019 osoitteeseen tapahtumat@databros.fi.

Huom. rajallisen osallistujamäärän vuoksi paikkoja on varattu korkeintaan 2 kappaletta yhtä organisaatiota kohden.

HAEMME JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA VAASAAN

Databros Services Oy on Pohjanmaalla toimiva IT-laitteiden, IT-palveluiden toimittaja ja asiakkaiden IT-kumppani. Databros jatkaa vahvassa kasvussa ja nyt haemme Vaasan tiimiin järjestelmäasiantuntijaa. Databros Services Oy toimipisteet ovat Seinäjoella sekä Vaasassa. Liikevaihto on 8M€. Henkilömäärämme on 26.

Oletko sinä tiimimme seuraava jäsen, joka palvelee yli tuhatta yritysasiakastamme?

Haemme nyt

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA VAASAAN

 

Tehtävässä vastaat omalta osaltasi asiakkaalle toimitettavista lähi- ja etätukipalveluista. Olet päivittäin asiakkaiden tukena laajoissa käyttöönottoprojekteissa sekä yksittäisten haasteiden ratkaisuissa. Saat rinnallesi erittäin ammattitaitoisen ja kokeneen tiimin.

 

TOIVOMME SINULTA

 

  • Sinulla on kokemusta IT-alan tehtävistä useampi vuosi, joissa olet toiminut läheisesti loppukäyttäjien kanssa. Olet myös tottunut itse aikatauluttamaan työpäiväsi tehokkaasti.
  • Microsoft-teknologiat ovat sinulle erittäin tuttuja. VMware, backup sekä tietoturvaratkaisut ovat käytännöntasolla sinulle jo entuudestaan tuttuja. Verkko-osaaminen lasketaan eduksi.
  • Ajokortti tarvitaan töiden suorittamiseen.
  • Me Databrosilla teemme työtä asiakkaiden menestymisen eteen, ja haluamme tukea omalta osaltamme asiakkaiden liiketoiminnan ja arjen sujuvuutta. Toivottavasti sinullakin on hymy kasvoilla, joka piristää asiakkaidemme päivää.

 

TARJOAMME

 

  • Vakituisen työn erinomaisessa työyhteisössä. Olosuhteet laadukkaan työn tekemiseen ovat kunnossa.
  • Meillä pääset haastamaan ja kehittämään omaa osaamistasi, yhdessä osaavan tiimin kanssa.
  • Työn sisältöön on mahdollisuus vaikuttaa.
  • Lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut käyttöösi.

 

LISÄTIETOJA

 

Mika Haikola
+358 50 591 6011
mika.haikola@databros.fi

Lähetä hakemuksesi rekry@databros.fi palkkatoiveineen viimeistään 31.8.2019 mennessä.

Toimarin turinat: Innokasta investointia, kesää ja kärpäsiä

Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueilla asiakasyritykset ovat kasvaneet monella tavalla: meidän asiakkaamme omissa liiketoimissaan ja meillä Databrosille taas lukumäärällisesti. Asiakasyrityksissä pyyhkii siis hyvin, ja niissä puhutaan jopa työvoimapulasta ja toimitusten viivästymisistä materiaalipulan vuoksi. Alueilla menee muutenkin kaiken kaikkiaan mainiosti, esimerkiksi juuri julkaistun tiedon mukaan Länsi-Suomessa maatalous investoi kolminkertaisesti Itä-Suomeen verrattuna. Uskallusta ja luottoa tulevaan tuntuu riittävän!

Vuosi sitten lupailin kesäisissä tunnelmissa Databrosin tarjoavan laajempaa tuote- ja palveluvalikoimaa sekä investointeja tulevaan, ja niitä on myös tehty. Olemme olleet valmiina kehittämään uusia palvelumuotoja ja kehittymään uusien asiakasvaatimusten edessä – oli se tietoturvapalveluiden ja -osaamisen kehittämistä tai palvelujen nopeaa toipumista vikatilanteessa.
Muutama vuosi sitten olimme ensimmäisiä konesalipalveluntarjoajia, joka investoi all-flash -levyjärjestelmään.

Viime vuonna olimme ensimmäinen suomalainen palveluntarjoaja, joka investoi konesaliinsa uuden tyyppisen varmistuspalvelun ja siihen liittyvän järjestelmän. Nämä tuotteet ovat kuitenkin vain välineitä, osaavat ihmiset ovat meidän tuotantoketjussa tärkeimmät investoinnit. Osaaviin ihmisiin panostamme koko ajan lisää – niin talossa oleviin kuin uusiin osaajiin.

Asiakkaamme arvioivat meidät vuoden vaihteessa ja saimme NPS-mittauksessa huippulukemat. Ilman hienoa työntekemisen ilmapiiriä emme voisi hyvää palvelua asiakkaillemme tarjota; osaava ja kasvollinen palvelu on jatkossakin vahvuutemme.

Toivotan asiakkaillemme, työntekijöillemme, sidosryhmillemme, toimittajillemme ja valmistajillemme mitä mainiointa kesää. Otetaan nyt hetken huilit ja sitten taas mennään!

Kesäisin terveisin,
Harri Juhani

Konica Minolta ja Databros tarjoavat yhdessä tulevaisuuden ratkaisuja työympäristöihin ja tulostuksenhallintaan

Teemme yhteistyötä Konica Minoltan kanssa, joka on juuri lanseeranut uuden monitoimilaitteiden bizhub i-sarjan. Sarja on aiemman palkintojakin niittäneen bizhub-tuoteperheen seuraaja. Konica Minolta on Suomessa monitoimilaitteissa markkinajohtaja*. bizhub i-sarja on kehitetty erityisesti helpottamaan tulevaisuuden työympäristöjen murrosvaiheita: työntekijät saavat vapaasti valita, missä työskentelevät, dokumenttien hallinnointi siirtyy täysin digitaaliseen ympäristöön ja tietoturvauhkien ehkäiseminen muuttuu yhä tärkeämmäksi osaksi liiketoimintaa.

Uuden bizhub i-sarjan älykäs teknologia parantaa työympäristöjen liitettävyyttä ja sujuvoittaa työskentelyä sekä valmistaa työympäristöä tulevaisuutta varten aina toiminnallisista parannuksista digitaaliseen muutokseen. Näiden ominaisuuksien lisäksi sarjan tavoitteena on maksimoida tuottavuutta karsimalla toistuvat tehtävät, laskea kustannuksia ja vähentää virhepainallusten sekä inhimillisten erehdysten määrää. Se on teknologiaratkaisu, joka mukautuu yritysten kehitykseen ja parantaa niiden kilpailukykyä.

Innovatiivisen bizhub i-sarjan ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat sen muotoilu, pienempi koko ja käytettävyys: älypuhelimen käyttöön vertautuva käyttökokemus koostuu suuresta kosketusnäytöstä, selkeästä käyttöliittymästä sekä ääniohjauksesta. Sarjaan on integroitu myös pilvipalvelut, joiden ansiosta tulostusprosessi nopeutuu ja selkeytyy useammankin käyttäjän kannalta. Sarja täyttää tiukimpienkin tietoturvastandardien vaatimukset ja varmuuskopioi tiedot säännöllisesti. Sarjaan integroitu virustorjunta havaitsee muun muassa virukset USB-tulostuksesta ja tarkistaa lähtevät tiedostot virusten leviämisen ehkäisemiseksi.

Lue lisää bizhub i-sarjasta lataamalla esite täältä tai kysy lisätietoa:

Petri Kimpimäki
Myyntijohtaja
0400 664088
petri.kimpimaki@databros.fi

*lähde: Infosource 2018 ja 2019 Q1, MFPs/printers (excl. personals)