Hommat jatkuu ja Teams laulaa

Viime aikoina olemme saaneet tehdä erityisen paljon töitä etätöiden parissa – nimittäin asiakkaiden etätöiden. Yritysten väki on enenevässä määrin siirtynyt tekemään töitä kotoa käsin, joten databrosilaiset ovat painaneet pitkää päivää, jotta kaikille saadaan etälaitteistot ja -yhteydet kuntoon. Voisi sanoa, että etätöiden aikakausi on potkaistu shokki-iskulla käyntiin, ja trendi tulee varmasti olemaan ainakin jossain määrin pysyvä, sillä puitteet on nyt laitettu kuntoon.

Databrosin arjessa etätyöt ovat tuttua kauraa, joten tavallaan kaikki sujuu samalla painolla kuin aina ennenkin. Asiakastapaamiset Teamsin välityksellä ovat päivittäistä arkea meillä, ja nyt saamme auttaa muitakin löytämään Teamsin edut liiketoiminnalle. Monen databrosilaisen työ on sitä laatua, että sitä voisi tehdä lähes missä tahansa, ja ne työt, jotka on hoidettava paikan päällä, hoidetaan paikan päällä. Jos siis asiakkaan laitteistoissa tulee ongelmia, niin meiltä tulee tyyppi fiksaamaan hommat paikan päälle. Ketään ei jätetä pulaan. Hommia olemme tehostaneet siten, että yritysasiakkaitamme palvelee nyt vielä entistäkin tehokkaammin Databrosin etätuki. Olemme laittaneet sinne nyt ekstrapaukut, ja siellä on täysi miehistö palvelemassa asiakkaitamme erilaisissa IT-asioissa.

Ehkä suurin muutos näkyy siinä, että kaffittelulle on oikein varattu aikaa – nimittäin etäkaffittelulle. Se kun tuppaa kasvotusten helposti unohtumaan. Parhaimmillaan saman ruudun ääressä istuu parikymmentä ihmistä, jotka yrittävät pitää jutut tiukasti poissa työasioista. Voisi sanoa, että tässähän on jopa parannusta vanhaan, koska nyt päästään pitämään paremmin yhteyttä myös naapurikaupungin kollegoiden kanssa.

Joitain varotoimia olemme mekin toki toteuttaneet kantaaksemme kortemme kekoon yhteisen hyvinvoinnin puolesta. Ovet eivät tällä hetkellä ole alati auki, joten jos sinulla on asiaa toimistolle, niin ota ensin yhteyttä meihin. Toistaiseksi emme myöskään ota huoltoon yksityishenkilöiden koneita, ja kaikki mahdolliset tapaamiset hoidetaan Teamsin välityksellä.

Jos tulee IT-kupruja, niin soittoa vain kehiin. Täällä ollaan, ja valmiina auttamaan!