Tietoturva­palvelut

Kokonaisvaltainen tietoturva on jokaisen yrityksen toiminnan elinehto. Me varmistamme, että yrityksesi tietoturva on kokonaisvaltaisesti hoidettu, eikä turvallisuusriskejä ole. Tämä on ydinosaamistamme!

Kokonaisvaltainen tietoturva – vähempi ei riitä teille eikä meille

Kasvavan etätyön mukana tulee myös enenevissä määrin tietoturvariskejä yrityksille. Tietoturvallisesti toimivan yrityksen laitteet ja ohjelmistot ovat suojattuja mahdollisimman kattavasti ja henkilökunta ymmärtää, miten toimia tietoturvallisesti myös muualla kuin yrityksen toimitiloissa. Pidämme huolen siitä, että yrityksesi toimii tietoturvallisesti ajasta, paikasta, laitteista ja käyttäjistä riippumatta.

Databros on yritysten tietoturvan ammattilainen. Avullamme laitteesi ovat tietoturvallisesti suojattu. Koulutamme henkilöstön tunnistamaan, reagoimaan ja toimimaan tietoturvallisesti joka päivä niin työssä kuin työn ulkopuolella.  

Kokonaisvaltainen tietoturva alkaa aina nykytilan kartoituksella, jossa selvitämme yrityksenne laitteiden ja verkon tietoturvan nykytilan, mahdolliset haavoittuvuudet ja puutteet sekä ohjeistamme, mitä tulee ottaa huomioon. Me myös testaamme henkilökuntasi valmiuden tunnistaa ja reagoida tietomurtoihin ja kalasteluyrityksiin.

Miksi valita Databros tietoturvakumppaniksi?

Ulkoistettu IT
Yrityksellänne ei välttämättä ole omaa IT-osastoa ja sitä kautta ajantasaista tietoa ja osamaista IT-asioihin ja tietoturvaan. Hoidamme kaiken, läpinäkyvästi ammattitaidolla. Koulutamme, ohjaamme ja olemme tukenanne.

Tietoliikenteen valvonta
Monilla yrityksillä ei ole olemassa tietoliikenteen seurantaa tai historiatietoa, eivätkä tästä syystä voi reagoida mahdollisiin tietomurtoihin. Huolehdimme, että teillä on aina ajantasainen historiatieto palvelinten tietoliikenteestä ja käyttäjistä.

Varautuminen ja reagointi tietomurtoihin
Ammattilaistemme avulla ja aktiivisella tietoturvan hoitamisella varaudut mahdollisiin tietomurtoihin ja sellaisen sattuessa kohdalle, pystytte reagoimaan niihin. Näin vältytte tietomurroista johtuvista haitoista sekä pystytte palautumaan niistä mahdollisimman hyvin.

Ota yhteyttä

Seinäjoki

020 764 1202

Seinäjoki

0400 793 779

Seinäjoki

045 679 7011

Mika Haikola

Vaasa

050 591 6011

Vaasa

050 537 4349