Toimarin turinat: Uuteen vuoteen 2020

Kiitos kuluneesta vuodesta, arvon asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme!

Viime vuonna tapahtui paljon hyviä asioita. Vajaan kolmen vuoden toiminta Pohjanmaan alueella, Vaasassa, on saanut vakiintuneen kivijalan. Olemme olleet mukana toteuttamassa merkittäviä järjestelmäprojekteja ja tuotetoimituksia.

Yhtälailla Etelä-Pohjanmaan alueen kasvava asiakaskunta viittaa syvään luottamukseen ja osaamisemme arvostamiseen. Mittaisimme loppuvuodesta NPS lukumme kehitystä ja saimme saman huippulukeman kuin edellisenä vuonna.

Fujitsu Forumissa Münchenissä meille luovutettu Nordic ja Baltian alueen Partner of The Year 2019 oli työmme laadun ja pitkäjänteisyyden tunnustus kansainvälisellä tasolla.

Kiitospuheeni kärjessä oli tuolloin loistava henkilökuntamme. Ilman huippuporukkamme osaamista ei meillä näitä tunnustuksia olisi. Tekemistä ja oppimista on kuitenkin paljon jäljellä sekä meillä, että asiakkaittemme ympäristöjen muutos- ja kehittämistyössä.

Tietojen kalasteluun ja kiusanteko-ohjelmien torjuntaan voidaan vaikuttaa paljon varautumalla uusilla suojausmetodeilla ja kouluttamalla ihmisiä työpaikoilla varovaisuuteen. Yritystasolla tulee olla kattava tietojen varmistus ja hyvin suunniteltu palautumisprosessi. Näihin asioihin kiinnitämme tänä vuonna paljon huomiota.

Hyvää alkanutta vuotta. Databros on valmiina vastaanottamaan uudet haasteet ja tekemään kanssanne parempaa tietoympäristön hallintaa.

Harri Juhani