Lisää yrityksesi tietokoneiden käyttöikää takuulaajennuksella

Yrityskäytössä oleviin koneisiin hankittavilla takuulaajennuksilla ja lisävakuuksilla voidaan pidentää koneen käyttöikää tuntuvasti. Samalla säästät aikaa ja rahaa, sillä saat koneen huoltoon nopeasti ja ilman huolta yllätyskustannuksista. Kun siis hankit tietokonetta, pyydä asiantuntevalta myyjältä tietoa myös takuuehdoista, jotta saat teille parhaan mahdollisen ratkaisun.

Yrityskoneisiin saatavia erilaisia takuuvaihtoehtoja on laajasti. Suppeimmillaan saat 12 kuukauden perustakuun Suomessa, laajimmillaan taas 5 vuoden laajennetun takuun, joka kattaa paikan päällä tehtävän on site -huollon myös ulkomailla. Perustakuu on luonnollisesti halvempi, mutta yksi vuosi on todella lyhyt aika tiiviissä käytössä olevalle yrityskoneelle, joka parhaimmillaan kulkee käyttäjänsä mukana ympäri Suomea tai maailmaa. Vahinkoja ja huoltoja tulee väistämättä eteen jossain vaiheessa. Laajennetun takuun avulla pidät koneesi takuuhuollon piirissä pidempään ja vältyt odottamattomilta käyttökatkoksilta ja huoltokuluilta. Lisäksi takuun ehdoista riippuen voit saada asiantuntevan merkkihuollon jopa toimistollesi paikan päälle, jolloin saat palvelua nopeammin ja ketterämmin.

 

Varmista, että takuulaajennus kattaa tarpeesi

 

Takuulaajennuksen keston lisäksi kannattaa tutustua tarkasti myös muihin takuuehtoihin ja lisävakuuksiin. Ei ole olemassa yhtä kiinteää pakettia, joka sopii kaikille, vaan paketti rakennetaan asiakkaan tarpeiden mukaan tapauskohtaisesti. Mitä vaativampaan ja liikkuvampaan käyttöön yrityskone tulee, sitä laajempi takuu kannattaa ottaa.

Sopivalla takuulaajennuksella saat huolettomuutta ja varmuutta vaativassakin käytössä olevan koneen huoltotarpeisiin. Databrosilta saat kattavat takuulaajennukset kaikkiin yritystietokoneisiin merkkiin katsomatta, ja kun takuuaika alkaa olla täynnä, sinulla on mahdollisuus hankkia koneeseen vielä lisälaajennus. Laajennusten avulla yrityksesi tietokoneet ovat takuun piirissä parhaimmillaan koko niiden elinkaaren ajan, joten koneesi huolto on aina turvattu.

Lisäksi pöytätietokoneiden ja kannettavien takuulaajennuksissa voidaan valita, missä kone huolletaan. On site -huollon piirissä olevat laitteet huollamme asiakkaan tiloissa seuraavana työpäivänä, kun tarvittavat varaosat on saatu. Carry in -huollossa taas huollamme koneen omissa toimitiloissamme, jolloin asiakas varaa meiltä huollon ja toimittaa huollettavan laitteen toimipisteellemme Seinäjoelle tai Vaasaan. Meillä Databrosilla koneiden huoltajat ovat koulutettuja, kokeneita tekijöitä, joiden huoltosertifikaatit ovat kunnossa ja ajan tasalla. Laitteet huolletaan asianmukaisissa huoltotiloissa: pinnat ja varusteet ovat ESD-materiaalia, joka minimoi sähköstaattiset purkaukset ja vähentää vikojen syntymistä huollon yhteydessä.

 

Databrosilta saat monipuoliset takuulaajennukset ja asiantuntevat takuuhuollot

 

Meiltä Databrosilta saat takuuhuollot HP:n, Fujitsun ja Lenovon yrityskoneisiin huolimatta siitä, mistä tietokone on ostettu tai oletko jo entuudestaan asiakkaamme. Huollamme koneesi joko toimipisteelläsi tai omissa huoltopisteissämme Vaasassa tai Seinäjoella. Hoidamme kaiken tarvittavan yhteydenpidon valmistajaan puolestasi.

Kun tuot koneen meille huoltoon tai olet varaamassa on site -huoltoa, muista nämä:

  • Ota ensin yhteyttä. Voit tehdä sen sivuillamme olevan huoltopyyntölomakkeen avulla (https://www.databros.fi/huoltopyynto/)
  • Huoltoa varten tarvitsemme laitteen sarjanumeron ja yhteystietosi.
  • Kerro mahdollisimman tarkasti, miten laite oirehtii. Niiden perusteella pystymme päättelemään jo paljon.

Kattavan varaosavarastomme ansiosta saat koneesi huollettuna takaisin parhaassa tapauksessa jopa 1–2 työpäivän aikana. On site -huolloissa huollamme koneen asiakkaan tiloissa seuraavana työpäivänä huollon tilaamisesta tai uuden varaosan saavuttua. Varastossamme on runsaasti varaosia jo valmiina, ja tilattavat osat saapuvat yleensä 1–2 päivän kuluessa. Kaikkien huollettavien koneiden toiminta tarkistetaan vielä ennen palauttamista, jotta ongelma on varmasti ratkennut ja konetta voidaan taas käyttää ilman keskeytyksiä.