Toimarin turinat: Innokasta investointia, kesää ja kärpäsiä

Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueilla asiakasyritykset ovat kasvaneet monella tavalla: meidän asiakkaamme omissa liiketoimissaan ja meillä Databrosille taas lukumäärällisesti. Asiakasyrityksissä pyyhkii siis hyvin, ja niissä puhutaan jopa työvoimapulasta ja toimitusten viivästymisistä materiaalipulan vuoksi. Alueilla menee muutenkin kaiken kaikkiaan mainiosti, esimerkiksi juuri julkaistun tiedon mukaan Länsi-Suomessa maatalous investoi kolminkertaisesti Itä-Suomeen verrattuna. Uskallusta ja luottoa tulevaan tuntuu riittävän!

Vuosi sitten lupailin kesäisissä tunnelmissa Databrosin tarjoavan laajempaa tuote- ja palveluvalikoimaa sekä investointeja tulevaan, ja niitä on myös tehty. Olemme olleet valmiina kehittämään uusia palvelumuotoja ja kehittymään uusien asiakasvaatimusten edessä – oli se tietoturvapalveluiden ja -osaamisen kehittämistä tai palvelujen nopeaa toipumista vikatilanteessa.
Muutama vuosi sitten olimme ensimmäisiä konesalipalveluntarjoajia, joka investoi all-flash -levyjärjestelmään.

Viime vuonna olimme ensimmäinen suomalainen palveluntarjoaja, joka investoi konesaliinsa uuden tyyppisen varmistuspalvelun ja siihen liittyvän järjestelmän. Nämä tuotteet ovat kuitenkin vain välineitä, osaavat ihmiset ovat meidän tuotantoketjussa tärkeimmät investoinnit. Osaaviin ihmisiin panostamme koko ajan lisää – niin talossa oleviin kuin uusiin osaajiin.

Asiakkaamme arvioivat meidät vuoden vaihteessa ja saimme NPS-mittauksessa huippulukemat. Ilman hienoa työntekemisen ilmapiiriä emme voisi hyvää palvelua asiakkaillemme tarjota; osaava ja kasvollinen palvelu on jatkossakin vahvuutemme.

Toivotan asiakkaillemme, työntekijöillemme, sidosryhmillemme, toimittajillemme ja valmistajillemme mitä mainiointa kesää. Otetaan nyt hetken huilit ja sitten taas mennään!

Kesäisin terveisin,
Harri Juhani