Datacenter specialist

Databros etsii VMware asiantuntijaa konesaliensa ammattilaiseksi. Tehtävä pitää sisällään monipuolisen roolin moniasiakasympäristössä, jossa on ympäristöjen asennuksia määrittelyineen ja varmistuksineen, palvelin ylläpitoa/-kehitystä (ml. tietoturva), konesaliratkaisujen päivittämistä, valvontaa ja vianselvitystä. Tehtävässä on tiimityötä sekä itsenäisiä toteutuksia ja toimit projekteissa asiakasrajapinnassa arvostettuna teknisenä asiantuntijana.

Odotamme, että tunnet VMware ympäristöt ja sinulla on kokemusta konesaliympäristöjen käyttöönotoista ja ylläpidosta.  Eduksi laskemme VMware sertifioinnit ja konesalirautaosaamisen ja halua sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä ei ole tarjolla kankeaa organisaatiota ja kalenterin täydeltä sisäisiä kokouksia. Työpisteen voit valita, mahdollisuus etätyöhön. Työ alkaa erikseen sovittuna ajankohtana ja palkka kokemuksen mukaan.

Olemme pohjalainen yksityinen IT-alan toimija, joka on perustettu vuonna 2006. Henkilöstöä noin 25 ja liikevaihtoa noin 9 miljoonaa. Tulos on positiivinen.  Tuemme ja ylläpidämme yritysten tietojärjestelmiä, teemme käyttöönottoja ja tietojärjestelmien vaihtotöitä.

Asiakas on meillä aina ykkönen!

Lisätietoa asiaa hoitavalta rekrytointikonsultilta 0400 721717 / Jouko Karjalainen (jokainen viikonpäivä klo 6-17). Hakemuksena pelkkä CV, jossa titteleiden alla työn olennainen sisältö osoitteeseen jouko@kojoka.fi.  Rekrytointiprosessi on nopea ja kevyt.
Haku loppuu kun tekijä on löydetty, joten hae pikaisesti.

https://kojokafi.business.site