DATABROS PALVELEE NYT MYÖS VAASASSA!

Olemme kuluneen vuoden aikana tehneet mittavia investointeja toimintaamme, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme yhä kattavammin. Tuorein investointimme on uusi toimisto Vaasassa, joka aukesi kesäkuussa. Täysi miehitys toimistoon saatiin heinäkuun alussa.

Vaasan IT-palveluiden tarjonta on kokenut viime aikoina suuria myllerryksiä, ja paikallinen palveluntarjonta on kärsinyt huomattavasti. Näimme tässä kaltaisellemme paikalliselle toimijalle laajennusmahdollisuuden, jonka ansiosta alueella säilyy ketterä, paikallisen yrityselämän yksilölliset piirteet tunteva palveluntarjoaja. Vaasassa haluamme olla lähellä asiakasta ja tuoda IT- ja konesalipalvelut joustavasti ja helposti yritysten saataville.

Uudella toimistollamme on rivillinen alan rautaisia ammattilaisia, jotka ovat työskennelleet Vaasassa IT-alalla jo toistakymmentä vuotta. Tuttuja tyyppejä siis vaasalaisille yrityksille. Vaasan aluejohtajaksi on nimetty Mika Haikola, ja Mikalla, kuten kaikilla muillakin uusilla databrosilaisilla, on virtaa riittänyt kuin pienessä kylässä:

– Hienoa päästä rakentamaan jotain uutta, ja on upeaa päästä mukaan myös päätöksenteon ytimeen. Heti ensimmäisistä Harrin kanssa käydyistä keskusteluista lähtien on ollut selvää, että Databros pystyy tekemään päätöksiä joustavasti ja ketterästi. Voimme tarjota asiakasyrityksillemme palveluita paljon asiakaslähtöisemmin ja keskustelevammin, kertoo Haikola.

Laajennuksen myötä olemme Pohjanmaan suurin paikallinen IT-alan toimija, ja pystymme tarjoamaan paikallista, henkilökohtaista palvelua entistäkin laajemmalle asiakaskunnalle koko Pohjanmaan alueella. Kehitämme myös palvelutarjontaamme jatkuvasti vastataksemme asiakkaidemme kehittyviin tarpeisiin.

Missä kunnossa yrityksesi IT-asiat ovat? Tutustu meihin ja ota yhteyttä!