Kapellimestarin katsaus – Databros Services Oy

Loppuvuodesta 2017 kirjoittelin otsikolla Wau, mikä vuosi! Oli rock’n’rollia ja pöhinää. Tuon jatkeeksi, tilikautemme päätteeksi, lainaan suoraan erästä pohjalaista yrittäjäkollegaa, jolta kysyttiin eräässä tilaisuudessa:

Mites teillä oikein menee?
Vastaus nauratti: No vaikea olisi sanoa, että menee huonosti…

Databros ryskyy ja paukkuu kuin patarumpu Musiikkiopiston kevätkonsertissa, kovaa ja oikea-aikaisesti – onhan tätä varten jo parikymmentä vuotta harjoiteltu. Henkilökunnan määrä kasvoi 40 % ja uudelle tilikaudelle on jo palkattu lisää soittajia. Katsomomme oli täynnä, tavoitteemme ylittyi ja lisäksi koko show oli kanttiinimyynnin kanssa kannattavaa. Aika hyvät lähtökohdat uuteen tilikauteen; taustasoittajat ja solistit ovat nuotit opetelleet ja osaajaorkesterilla alkaa toinen näytös.

Tuloksemme on muutakin kuin kova liikevaihto. Palkitsevinta on tyytyväiset asiakkaat ja sujuva yhteistyö. Jotenkin haistelen ja maistelen ilmaa, että meillä jatkuva laadun parantaminen on henkilökunnassa sisäänrakennettuna ja sitä asiakkaamme arvostavat.

Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella yritykset ovat etsineet operaattorimurroksen seurauksena uusia IT-palvelukumppaneita. Databros on tarjonnut yritysasiakkaille ketterän, paikallisen ja kasvollisen vaihtoehdon. Näytönhalun, osaajien ja oikeahetkisten investointien ansiosta olemme saavuttaneet asiakkaiden luottamuksen.

Kuuntelimme asiakkaita ja toteutimme pyynnöt!
Aika yksinkertainen resepti:
Soittaa sitä musiikkia, mitä asiakkaat haluavat kuunnella…

Olemme pystyneet yllättämään viime vuoden monet uudet asiakkaat osaamisellamme ja hiljaisena lupauksena kaikille, tulemme tarjoamaan jatkossa jukeboxistamme laajemman valikoiman käyttöönne…

Harri Juhani