Konica Minolta ja Databros tarjoavat yhdessä tulevaisuuden ratkaisuja työympäristöihin ja tulostuksenhallintaan

Teemme yhteistyötä Konica Minoltan kanssa, joka on juuri lanseeranut uuden monitoimilaitteiden bizhub i-sarjan. Sarja on aiemman palkintojakin niittäneen bizhub-tuoteperheen seuraaja. Konica Minolta on Suomessa monitoimilaitteissa markkinajohtaja*. bizhub i-sarja on kehitetty erityisesti helpottamaan tulevaisuuden työympäristöjen murrosvaiheita: työntekijät saavat vapaasti valita, missä työskentelevät, dokumenttien hallinnointi siirtyy täysin digitaaliseen ympäristöön ja tietoturvauhkien ehkäiseminen muuttuu yhä tärkeämmäksi osaksi liiketoimintaa.

Uuden bizhub i-sarjan älykäs teknologia parantaa työympäristöjen liitettävyyttä ja sujuvoittaa työskentelyä sekä valmistaa työympäristöä tulevaisuutta varten aina toiminnallisista parannuksista digitaaliseen muutokseen. Näiden ominaisuuksien lisäksi sarjan tavoitteena on maksimoida tuottavuutta karsimalla toistuvat tehtävät, laskea kustannuksia ja vähentää virhepainallusten sekä inhimillisten erehdysten määrää. Se on teknologiaratkaisu, joka mukautuu yritysten kehitykseen ja parantaa niiden kilpailukykyä.

Innovatiivisen bizhub i-sarjan ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat sen muotoilu, pienempi koko ja käytettävyys: älypuhelimen käyttöön vertautuva käyttökokemus koostuu suuresta kosketusnäytöstä, selkeästä käyttöliittymästä sekä ääniohjauksesta. Sarjaan on integroitu myös pilvipalvelut, joiden ansiosta tulostusprosessi nopeutuu ja selkeytyy useammankin käyttäjän kannalta. Sarja täyttää tiukimpienkin tietoturvastandardien vaatimukset ja varmuuskopioi tiedot säännöllisesti. Sarjaan integroitu virustorjunta havaitsee muun muassa virukset USB-tulostuksesta ja tarkistaa lähtevät tiedostot virusten leviämisen ehkäisemiseksi.

Lue lisää bizhub i-sarjasta lataamalla esite täältä tai kysy lisätietoa:

Petri Kimpimäki
Myyntijohtaja
0400 664088
petri.kimpimaki@databros.fi

*lähde: Infosource 2018 ja 2019 Q1, MFPs/printers (excl. personals)