Ota askeleet parempaan tietoturvaan – Lataa opas nyt!

Verkkorikollisuus on lisääntynyt ja hyökkäyksen kohteeksi joutumisen todennäköisyys on kasvanut viime vuosina. Kiristyshaittaohjelmat, kuten WannaCry ja Petya, pyrkivät hyödyntämään suojaamattomia järjestelmiä ja tietoturva-aukkoja, ja hyötymään käyttäjien tiedoista taloudellisesti. Mediassa otsikoidaan näyttävästi tietoturvahyökkäyksistä. Osa jutuista on sensaatiohakuisia, mutta riskit ovat silti todellisia. Myös viestintäviraston ja merkittävien tietoturvatoimijoiden tilastot kertovat, että tietoturvaympäristö on muuttunut haasteellisemmaksi.

Viranomaiset pyrkivät parantamaan henkilötietojen käsittelyä yrityksissä 25.5.2018 lähtien sovellettavalla EU:n tietosuoja-asetuksella (GDPR).

Hyvin huolehdittu tietoturva tuo mukanaan täsmällisyyttä kaikkeen yrityksen tekemiseen, sekä tarjoaa parempaa ja turvallisempaa palvelua asiakkaalle. Perusasioista huolehtimalla riskit voidaan minimoida, ja velvoitteista selvitään helposti. Oppaamme antaa sinulle konkreettisia vinkkejä siihen, kuinka pidät yrityksesi datan paremmassa turvassa.

LATAA OPAS TÄÄLTÄ!