Paikallinen kumppani tietotekniikan koukeroihin

PAIKALLINEN KUMPPANI TIETOTEKNIIKAN KOUKEROIHIN

Tietotekniikan ratkaisut ja kieli voivat olla monelle yrittäjälle haastavia. Oman alan asiantuntemuksen lisäksi pitäisi hanskata myös tietotekniikan ratkaisut. Vaikka Pohjanmaalla on vahva itse tekemisen kulttuuri, niin kaikkea ei kuitenkaan kannata yksin väkertää. Databros tarjoaa paikallisena kumppanina avun ja ratkaisut tietotekniikan palveluihin, jotta yritys voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

”Palvelemme asiakkaita rusinat pullasta –tyyppisesti. Asiakas voi valita meiltä palvelut tarpeensa mukaan: räätälöimme jokaiselle asiakkaalle hänen tarpeisiinsa sopivan paketin tukemaan liiketoimintaa. Jos asiakas ei ymmärrä ATK-pingviiniä, niin me kyllä suomennamme”, sanoo Databros Services Oy:n toimitusjohtaja Harri Vuolle.

Databrosin asiakkaina on niin pienyrityksiä kuin kansainvälisiä suuryrityksiä. ”Pystymme joustavan organisaatiomme kautta toimimaan kaikenkokoisten yritysten kumppanina, pienellä asiakkaalla on eri tarpeet kuin isoilla”, Vuolle kertoo.

OMA KONESALI TAKAA NOPEUDEN

Databros on yrityksille palveluita tuottava Pohjanmaan suurin IT-yritys, jossa osaamisen taso on vahva ja henkilökuntaa koulutetaan jatkuvasti.  ”Olemme toteuttaneet alueen suurimmat ja hankalimmat laitemigraatiot, joissa vaihdetaan vanha järjestelmä uuteen. Me olemme niissä tilanteissa The Kumppani ja meihin voi luottaa.”

Databros on viime vuosina panostanut todella vahvasti omaan konesaliin. ”Uudistimme konesalin koko infran, kuten kaapit, jäähdytykset, varavirrat sekä tietoliikenneyhteydet. Kaikki on kahdennettu”, Vuolle kertoo.

Oma konesali takaa sen, että asiakas saa muutos- tai vikatilanteissa nopeaa palvelua. ”Asiakas myös tietää missä data sijaitsee. Reagointinopeus on myös hyvä, sillä voimme tehdä kaiken paikallisesti ilman kenenkään ohjausta.” Databros tarjoaa myös takuuhuollot Fujitsun, Hewlett-Packardin ja Lenovon laitteisiin.

KIINNOSTAVA YRITYS HYVILLE TYÖNTEKIJÖILLE

Vuonna 2006 perustetulla Databrosilla on toimipisteet Seinäjoella Kauppaneliössä ja Vaasassa Yrittäjänkadulla, joissa on yhteensä 24 työntekijää. Teknisiä asiantuntijoita on peräti 17.

”Hyvät ammattilaiset kaipaavat rinnalle toisia hyviä ammattilaisia. Meillä niitä löytyy, joten olemme kiinnostava yritys hyville työntekijöille. Työntekijöiden vaihtuvuus meillä on ollut todella pientä ja niin kauan, kun talosta löytyy naurua, niin meillä menee ihan hyvin”, Vuolle sanoo.