Jos tulee vastaan tilanteita, joita emme itse osaa tai pysty hoitamaan, voimme aina soittaa tutulle kontaktihenkilölle, joka tuntee IT-ympäristömme ja pystyy auttamaan nopeasti mahdollisissa ongelmatilanteissa.

BUMA-Team – Tietosuoja-asetuksesta kilpailuetu

Yhteistyö Databrosin kanssa alkoi vuonna 2017.  Databros oli helppo valinta kumppaniksi, sillä sen yritystarina on hyvin samankaltainen kuin BUMA-Teamin. Molemmat yritykset ovat paikallisia pohjalaisia yrityksiä, jotka ovat kasvaneet viime vuosien aikana. Yhteistyö koostuu tiivistetysti laitehankinnoista sekä konesali- ja ylläpitopalveluista. Databros on auttanut myös EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDRP) tuomien muutosten läpiviemisessä, yhdessä Softman Oy:n kanssa.

Suhtautuminen GDPR-asetukseen on yleisesti ottaen ollut yrityksissä hieman negatiivinen sen tuomien muutosten takia. BUMA-Team on kuitenkin kääntänyt prosessin eduksi toiminnalleen: ”Asiakkaamme ovat rekisterien omistajia, mutta me ylläpidämme niitä. Olemme halunneet ottaa tietosuojamääritykset vastuullemme, jotka hoidamme asiakkaidemme puolesta. Näin yrityksemme pystyy tarjoamaan asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua. Ja jotta se onnistuisi huolellisesti, Databros on tukenut meitä tehokkaasti prosessin haltuunotossa.” kertoo Janne Ala, BUMA-Teamin toimitusjohtaja.

Kasvavalla yrityksellä voi tulla tarpeita nopeastikin, jolloin tarvitaan joustavuutta myös yhteistyökumppanilta. ”Databros on erinomainen yhteistyökumppani kasvavalle yritykselle, sillä se pystyy tarjoamaan joustavia palveluita nopealla aikataululla.” Databros huolehtii myös BUMA-Teamin IT-laitteiston ajantasaisuudesta: ”Databrosilla on rekisteri laitteistamme, jonka avulla pystytään myös ennakoimaan, koska laitteisto olisi hyvä uusia.”

Yhteistyö on myös muulla tavoin selkeyttänyt kasvavan yrityksen toimintaa. ”Olemme saaneet yhteistyöstä hyvin konkreettista hyötyä toiminnallemme. Viimeiset 10 vuotta toimintamme on kasvanut jatkuvasti. Ennen Databrosia ostimme edelliseltä yhteistyökumppaniltamme kasvutarpeisiimme palvelua palvelun päälle. Kun yhteistyö Databrosin kanssa alkoi, olemme saaneet järkeistettyä IT-puolta niin, että turhista kustannuksista on päästy eroon ja IT-ympäristön toiminta on tehostunut.” kertoo Janne Ala.

Databrosin vahvuuksia ovat sen paikallisuus ja asiakaslähtöisyys: ”Jos tulee vastaan tilanteita, joita emme itse osaa tai pysty hoitamaan, voimme aina soittaa tutulle kontaktihenkilölle, joka tuntee IT-ympäristömme ja pystyy auttamaan nopeasti mahdollisissa ongelmatilanteissa.”

Jos tarvitset apua tietosuoja-asetuksen tuomien haasteiden kanssa tai IT-ympäristösi ylläpidossa, ota yhteyttä ja kysy lisää:

Mika Haikola
Aluejohtaja
050 591 6011

Kaikki asiakastarinat

BUMA-Team on vuonna 1994 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia isännöintipalveluita aina kiinteistön manageroinnista vuokra-asuntojen välitykseen ja tilitoimistopalveluihin. BUMA-Teamin toiminta sai alkunsa kolmen henkilön unelmasta tarjota entistä parempia isännöintipalveluita. Vuonna 2009 kysyntä BUMA-Teamin palveluille kasvoi, jolloin oli aika palkata myös uutta henkilökuntaa. Nykyisin BUMA-Teamilla on toimipisteet Vaasassa, Seinäjoella, Närpiössä ja Kristiinankaupungissa ja se työllistää lähes 20 henkilöä.

Ota yhteyttä

Mika Haikola


050 591 6011