Kouluarvosanoissa antaisin yhteistyölle kiitettävän. Kun oma tietotaito ei ole riittänyt jonkin haasteen kanssa, olemme olleet yhteydessä Databrosiin ja olemme saaneet apukäsiä hyvinkin nopeasti ja joustavasti.

Ilmajoen kunta – ”Databrosin laaja-alainen osaaminen täydentää osaamistamme”

Ilmajoen kunnalla on oma IT-henkilöstö, joka ylläpitää kunnan IT-toimintoja ja hoitaa mm. tarvittavat laitehankinnat kunnan tarpeisiin. Jo usean vuoden yhteistyö Databrosin kanssa onkin keskittynyt suurimmilta osin erilaisten projektien toteuttamiseen ja IT-alan erikoisasiantuntijaosaamisen hyödyntämiseen erilaisissa haastavimmissa tilanteissa.

”Meillä on kunnalla riittävä miehistö paikallisen ympäristön ylläpitämiseen. Toisinaan kuitenkin tulee vastaan sellaisia tilanteita, mihin tarvitaan erikoisosaamista IT-asiantuntijoilta. Näissä tilanteissa olemme kääntyneet poikkeuksetta Databrosin puoleen.” kertoo Ilmajoen kunnan tietojärjestelmäsuunnittelija Jari Talvitie.

Vastaavia projekteja ovat olleet mm. palvelinten ylläpitoihin liittyvät toiminnot sekä sähköpostimigraatiot. Hiljattain on aloitettu myös seuraavan projektin vieminen maaliin, sillä tavoitteena on päivittää palomuuri vastaamaan tämän hetken tarpeita. ”Palomuuri on sellainen solmukohta, joka voi välillisesti vaikuttaa laajasti. Palomuurin toimittajaksi valikoitui Databros, jonka avulla saamme palomuurin varmasti huippuiskuun.”

Erilaisten projektien lisäksi Ilmajoen kunta ja Databros ovat olleet tekemisissä myös laitehankintojen osalta. ”Laitehankinnat tehdään kunnalla aina kilpailutusten kautta, mutta Databros on usein pystynyt vastaamaan parhaiten tarjouspyyntöihimme myös niiden osalta.”

Joustavaa ja toimivaa yhteistyötä jo vuosien ajan

Yhteistyö on jatkunut jo pitkään ja Talvitiellä on vahva usko siihen, että yhteisiä projekteja viedään maaliin jatkossakin. ”Databros tuntee ympäristömme erittäin hyvin ja he tietävät, miten sen kanssa on hyvä toimia, jotta ratkaisu on kannaltamme paras mahdollinen. Vastaavanlaista osaamista ei lähialueella ole, joka pystyisi tarjoamaan niin monipuolista asiantuntijaosaamista tarpeisiimme. Tämän lisäksi yhteistyö heidän kanssaan on aina sujunut hyvin mutkatta.”

Toimivinta yhteistyössä on ollut etenkin joustavuus. ”Kouluarvosanoissa antaisin yhteistyölle kiitettävän. Kun oma tietotaito ei ole riittänyt jonkin haasteen kanssa, olemme olleet yhteydessä Databrosiin ja olemme saaneet apukäsiä hyvinkin nopeasti ja joustavasti.” kiteyttää Talvitie.

Kaikki asiakastarinat

Ota yhteyttä


045 679 7011