Kommunikaatio on toiminut hyvin sekä myyjien että asiantuntijoiden kanssa ja yhteistyö on toiminut kokonaisuudessaan tehokkaasti.

Juustoportti – Vakaampi IT-infrastruktuuri jatkuvan kasvun turvaksi

Juustoportin ja Databrosin yhteistyö sai alkunsa vuonna 2016, kun Juustoportilla alettiin suunnittelemaan muutosta IT-järjestelmiin. Lisäksi haettiin laajempaa tukea omalle IT-osastolle. Kilpailutuksen myötä Juustoportilla todettiin, että Databrosin palvelutarjoama ja palvelulupaus osuivat lähimmäksi Juustoportin tarpeita. ”Databrosin vahvuuksia olivat laaja palvelu- ja tuotepaletti, kilpailukykyinen tarjous sekä alueellisuus. Kokonaisuus oli hyvä.” kertoo Juustoportin hallinnosta vastaava Aki Sundell.

Alkuvalmisteluiden jälkeen yhteistyö käynnistyi täydellä teholla alkuvuodesta 2017. Juustoportin ja Databrosin väliseen sopimukseen kuuluvat nyt sisäisen infrastruktuurin ylläpito, laitteiden toimitukset ja huollot, yhteyksien reititykset talon sisällä ja IT-tuki, joka pitää sisällään etätuen sekä nimetyn asiantuntijan, joka työskentelee säännöllisesti paikan päällä Juustoportilla erilaisten operaatioiden parissa.

”Yhteistyön myötä olemme saaneet sisäisen infrastruktuurin parempaan hallintaan ja se on tällä hetkellä vakaalla tasolla, mikä takaa turvallisuuden yrityksen kasvaessa jatkuvasti. Olemme saaneet Databrosilta hyvää IT-tukea ja osaamista, jonka ansiosta olemme pystyneet pitämään talon sisäisen resurssin sopivan kokoisena. Ja jos jotain haasteita on tullut, Databrosilta on tullut asiantuntija paikalle hyvinkin nopeasti.” kertoo Aki Sundell.

Toimivaa kommunikaatiota ja ajantasaista osaamista

Databrosin ja Juustoportin yhteistyö on sujunut tehokkaasti ja tavoitteena on laajentaa yhteistyötä myös mm. palomuurien ja muun tietoturvan osalta.

”Kommunikaatio on toiminut hyvin sekä myyjien että asiantuntijoiden kanssa ja yhteistyö on toiminut kokonaisuudessaan tehokkaasti. Olemme käyneet Databrosin kanssa erittäin hyviä asiantuntijakeskusteluja eri operaatioiden parissa. Databros myös ehdottaa meille suunnitelmia infran uusintaan ja käymme ne sitten yhdessä läpi.” kertoo Aki Sundell.

”Ulkopuolinen osaaminen on ollut meille muutenkin hyödyllistä, sillä Databros pitää asiantuntijoidensa osaamista jatkuvasti ajan tasalla, minkä ansiosta he pystyvät ehdottamaan meille uusia mahdollisuuksia. Yhtä laajaa osaamisen tasoa olisi haastava pitää yllä talon sisällä, koska emme toimi IT-alalla.” jatkaa Aki Sundell.

Kaikki asiakastarinat

Juustoportti on 50 vuotta vanha perheyritys, joka on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta lähes 250 henkilöä työllistäväksi yritykseksi. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa.

Ota yhteyttä


020 764 1202