Olemme kaikin puolin olleet hyvin tyytyväisiä Databrosiin, heidän kanssaan yhteistyö toimii. Näemme Databrosin luotettavana ja hyvin pitkäaikaisena kumppanina, jonka kanssa yhteistyö saa jatkua vielä pitkään.

Viicon Oy –”Databrosilla on aktiivinen ja asiakaslähtöinen ote yhteistyöhön”

Viicon Oy on tilitoimisto, joka toimii poikkeavalla tavalla muihin tilitoimistoihin verrattuna. He tarjoavat tilitoimistopalveluja heidän asiakkaidensa omissa sähköisissä toiminnanohjausjärjestelmissä. ”Ohjelmistokattaus, jonka parissa työskentelemme, on hyvin laaja. Kirjaudumme asiakkaidemme järjestelmiin ja verkkolevyille VPN-yhteyksien avulla. Tämä tuo kompleksisuutta tekniseen palveluympäristöömme.” kertoo Niina Asujamaa, Viicon Oy:n toimitusjohtaja.

Viiconin ja Databrosin yhteistyö alkoi jo vuonna 2015, jolloin Databrosista tuli Viiconin asiakas. Yhteistyö vahvistui vuonna 2017, jolloin Viiconin oli aika vaihtaa edellinen IT-kumppani uuteen. Tutun ja asiantuntevan Databrosin puoleen oli luontevaa kääntyä. ”Me uskomme, että luotettava kumppani on meille toimivampi ratkaisu kuin oman IT-asiantuntijan palkkaaminen. Toiminnassamme IT-järjestelmä on hyvin tärkeässä osassa ja yhden henkilön varassa se olisi haavoittuvainen. Ajattelimme Databrosin olevan meille hyvä ja luotettava valinta.” kertoo Niina Asujamaa.

Databros otti haltuun Viiconin koko IT-ympäristön: se pitää sisällään mm. konesalipalvelut, laitteet ja niiden ylläpidon, tietoturvan ja verkkoyhteyksien ylläpidon. ”Verkkoyhteydet ovat hyvin merkittävässä osassa toimintaamme. Jos ne eivät pelaa, olemme aivan kädettömiä, eivätkä palvelumme toimi. Työskentelemme tilitoimistossa hyvin tarkkojen aikataulujen puitteissa, jolloin esimerkiksi raportoinnit ja palkanmaksut on hoidettava juuri silloin, kun ne on asiakkaalle luvattu.”

Viicon Oy on löytänyt Databrosista aidon kumppanin, jonka sanaan on helppo luottaa. ”IT-ala on hyvin nopeasti päivittyvä ja jatkuvasti tulee uutta teknologiaa, minkä perässä on vaikea pysyä. Yhteyshenkilömme Databrosilla on meihin päin hyvin aktiivinen ja ehdottaa oma-aloitteisesti meidän toimintaamme ajatellen parhaita mahdollisia ratkaisuja. Heillä on todella asiakaslähtöinen ote yhteistyöhön.”

”Olemme kaikin puolin olleet hyvin tyytyväisiä Databrosiin, heidän kanssaan yhteistyö toimii. Näemme Databrosin luotettavana ja hyvin pitkäaikaisena kumppanina, jonka kanssa yhteistyö saa jatkua vielä pitkään.”

Kaikki asiakastarinat

Viicon Oy on vuonna 2009 toimintansa aloittanut taloushallintoalan yritys. Viicon perustettiin palvelemaan pk-sektorin yrityksiä palvelukeskusmallilla, jossa taloushallintoa tehdään aina asiakkaan omassa toiminnanohjausjärjestelmässä.

Ota yhteyttä

Mika Haikola


050 591 6011