Databros x Microsoft – Asiakastilaisuus 16.5.2024 Vaasassa

Mietityttääkö tekoäly? Pitäisikö vielä odotella vai pitäisikö lähteä matkalle mukaan?

Tervetuloa Databros x Microsoft -asiakastilaisuuteen!

Tekoälystä puhutaan kaikkialla. Miten se oikein auttaa yrityksiä ja työntekijöitä työn arjessa? Kutsumme sinut kuulemaan, mistä oikein on kyse. Paikalla on Microsoftin asiantuntijoilta, joille voit esittää kiperiä kysymyksiä päivän teemasta. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti!

Ajankohta: torstai 16.5.2024 kello 8.30-11.30

Paikka: Original Royal Sokos Hotel Vaasa, Hovioikeudenpuistikko 18 [kartta]

Ohjelma

08.30 Aamukahvi

09.00 Copilot for Microsoft 365 – Tekoälyratkaisu kaikille yrityksille | Mikael Päivärinta, Microsoft
Copilot for Microsoft 365 on tekoälyratkaisu jokaiselle yritykselle. Sen avulla käyttäjät voivat vapauttaa aikaa tärkeämpiin tehtäviin ja keskittyä olennaiseen, parantaen näin työn tuottavuutta ja laatua. Kuulet parhaat vinkit käyttöönottoon sekä tulevaisuuden näkymiä tekoälyn ympäriltä.

Vanhat laitteet eivät enää vastaa modernin tietotyön vaatimuksia | Harri Mikkanen, Microsoft
Ensimmäiset tekoälyä hyödyntävät tietokoneet on nyt julkaistu vauhdittamaan Copilot-käyttökokemuksia. Kuulet, miksi vanhat laitteet eivät kykene vastaamaan uusiin vaatimuksiin käyttökokemuksessa, tietoturvassa ja hallinnassa. 

Microsoft 365 -polku: Käyttöönottoprojekteista ylläpitoon ja tietoturvaan | Juho Jokinen & Marko Puikkonen, Databros
Microsoft 365:n tärkeys liiketoiminnan ytimessä. Databros kumppaninasi kehittää yrityksesi Microsoft 365 -ympäristöä ja ylläpitää sen tietoturvaa.

11.30 Lounas

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan

Lomakkeelle täyttämäsi tiedot tallennetaan Databros Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteriin. Hyväksyn Databros Oy:n tietosuojakäytännön mukaisen henkilötietojen käsittelyn (Databros on osa Data Group -ketjua).

Tietoa Databrosin evästeistä